Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ενα μεγάλο στοίχημα

Η περιοχή είναι εμπορικά άγνωστη. Δεν έχει άμεση πρόσβαση στο ΜΕΤΡΟ. Παράλληλα το λιανεμπόριο βρίσκεται σε πρωτοφανή ύφεση που θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για την περιοχή των Σπάτων στην οποία σήμερα λειτουργούν 80.000 τμ εμπορικών χώρων σε οργανωμένα εμπορικά κέντρα και η οποία σήμερα είναι το μεγάλο ερωτηματικό της αγοράς εμπορικών χώρων. Χθές ξεκίνησε χθες η λειτουργία του εμπορικού πάρκου Smart Park στην περιοχή «Γυαλού» του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα.Η πρώτη φάση, επένδυσης 55 εκατ. ευρώ και εμπορικής επιφάνειας 35.000 τμ περίπου, θα φιλοξενεί τα σημαντικότερα ονόματα (brand names) του λιανικού εμπορίου της Ελλάδας. Η συνολική επένδυση της R.E.D.S για τη δημιουργία του Smart Park ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ, ενώ από τα συνολικά 91 στρέμματα της έκτασής του τα 30 έχουν διαμορφωθεί ως χώροι πρασίνου.

Ήδη η εταιρία έχει συμφωνήσει και συνάψει μακροχρόνια εγγυημένα οριστικά συμβόλαια μίσθωσης, με αντίστοιχες εξασφαλίσεις για καταστήματα που αντιστοιχούν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των συνολικών εμπορικών χώρων ενώ βρίσκεται σε διαδικασία προχωρημένης διαπραγμάτευσης για το υπόλοιπο ποσοστό. Η δεύτερη φάση, επένδυσης 20 εκατ. ευρώ και εμπορικής επιφάνειας 15.000 τ.μ. περίπου, για την οποία έχουν υπογραφεί προσύμφωνα μίσθωσης κατά 100%, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2013 και θα προσθέσει στο Smart Park τα Village Cinemas και κατάστημα Praktiker.

Σε ακτίνα 30 μόλις λεπτών από το Smart Park κατοικούν περισσότεροι από 1,2 εκατ. άνθρωποι ενώ σε απόσταση 60 λεπτών ο αριθμός αυξάνεται σε 3,8 εκατ. Επιπλέον, το Smart Park διαθέτει πλέον των 2.000 θέσεων στάθμευσης, ενώ η πρόσβαση σε αυτό γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω της Αττικής Οδού και των τοπικών οδών. Το Smart Park αναπτύσσεται στην περιοχή "Γυαλού" του Δήμου Σπάτων, στο τέλος του κλάδου της Αττικής Οδού προς τη Ραφήνα, σε άμεση σύνδεση με το McΑrthurGlen Designer Outlet Athens και δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μαζί με το McArthurGlen Designer Outlet Athens, θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα οικογενειακό προορισμό διασκέδασης και αγορών, συνολικής δομήσιμης επιφάνειας που πλησιάζει τα 80.000 τ.μ. περίπου.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki