Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κάντε μία αντιπροσφορά και περιμένετε...

Θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας; Αν ναι μη αγνοήσετε τις τρείς επισημάνσεις:

Σκεφτείτε όπως ο αγοραστής Δείτε τα σπίτια της περιοχής που προσφέρονται προς. Αυτές οι κατοικίες είναι ο ανταγωνισμός , και εσείς πρέπει να πείσετε τον υποψήφιο για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δικού σας σπιτιού..

Ζητήστε τη σωστή τιμή Αυτή τη στιγμή μέσος χρονος πώλησης ενός σπιτιού φτάνει τους 10 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές έχουν αφθονία των σπιτιών για να διαλέξετε. Μην ξεκινήσετε με μια υψηλή αρχική τιμή πώλησης . Οι αγοραστές ξέρουν ότι σε μια κάτω αγορά , η αρχική τιμή δεν λέει και πολλά . Μια μελέτη δείχνει ότι τα σπίτια που υφίστανται σημαντικές μεταβολές στην τιμή να αργούν να πουληθούν και τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται σε πολύ πιεσμένη τιμή.

Να είναι έτοιμη η αντιπροσφορά Οι περισσότεροι πιθανοί αγοραστές αυτές τις ημέρες ξεκινούν με προσφορές που αγγίζουν τα όρια του εξευτελιστικού. Μη προσβληθείτε όταν την ακούσετε. Ξεκινήστε τις διαπραγματεύσεις και έχετε υπομονή αφού πλέον ο χρόνος διαπραγμάτευσης έχει επιμηκυνθεί. Για αυτό κάντε μια λογική αντιπροσφορά , και περιμένετε ...

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki