Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οδηγίες προς υποψήφιους αγοραστές

xeirapsiaΣίγουρα οι μέρες που περνέμε δεν είναι οι πιό ...αισιόδοξες. Σίγουρα όμως είναι πιό κατάλληλες για αγορά σε σύγκριση με πρίν απο ένα μήνα όταν τίποτε δεν ήταν ξεκάθαρο στην φορολογία. Αν λοιπόν κάνατε τους λογαριασμούς σας και κρίνετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε προσέξτε ιδιαίτερα σε τέσσερα σημεία:
-Να αγοράσω τώρα ή αργότερα; Το πρώτο που θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε πολύ λίγο καιρό τα επιτόκια θα ανέβουν και ενδεχομένως σε ένα χρόνο το ποστό της αύξησης των επιτοκίων θα είναι μεγαλύτερο απο την πτώση των τιμών πώλησης.Σκεφτείτε το εξής: Η λήψη δανείου 300.000  διάρκειας 30 ετών  με επιτόκιο 5%  έχει ένα κόστος που θα αυξηθεί αν περιμένετε .Ετσι μπορείτε να κερδίσετε ένα ποσό απο το κόστος αγοράς αλλά το επιπλέον κόστος του δανείου να είναι πολλαπλάσιο. 1
-Πως θα κάνω την προσφορά; Αγνοήστε την ζητούμενη τιμή και προσπαθείστε να πληροφορηθείτε αν έγιναν πωλήσεις τους τελευταίους δύο μήνες στην περιοχή και σε τι τιμές. Αν έχετε αυτή την πληροφορία έχετε μία εικόνα για το επίπεδο των τιμών στην περιοχή. Η αρχική προσφρορά προσαρμόστετε την στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πωλητή.
-Αν σκοπεύετε να χρηματοδοτήσετε την αγορά σπιτιού απο τα χρήματα της πώλησης ενός άλλου τότε υπάρχει και ένα  άλλος παράγοντας που θα πρέπει να εξετάσετε : πόσο καιρό θα σας πάρει για να πουλήσετε το ακίνητο.
-Εάν μια τράπεζα  απορρίπτει το αίτημα του δανείου , δοκιμάστε και άλλες Αναζητείστε την αιτία της άρνησης και αν αυτή οφείλεται στο ότι δεν μπορείτε  να αποδείξετε το  εισόδημα επειδή είστε αυτοαπασχολούμενος τότε επικεντρώστε την προσπάθεια σας  στην τράπεζα όπου έχετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς λογαριασμούς

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki