Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Η αναζήτηση στη αγορά κατοικίας

xeri-me-kleidiΜπορεί να μη είναι εφικτή η αγορά του νεου σας σπιτιού σήμερα αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να κάνετε τα όνειρα για το αύριο.Πως λοιπόν θα επιλέξετε την επόμενη γειτονιά σας; Ποιά κριτήρια θα χρησιμοποιήσετε για την ανάλυση των δεδομένων σας ; Ποιά μεθοδολογία αξιολόγησης θα ακολουθήσετε. Ας αρχίσουμε λοιπόν:
Βήμα 1ον:Τα οικονομικά. Ορίστε ένα επίπεδο δαπάνης μέσα στο οποίο θα κινηθείτε/
Βήμα 2ον:Σύγκεντρώστε ποσοτικά στοιχεία για το επίπεδο των τιμών ώστε σε συνδυσασμό με τα τετραγωνικά να έχετε ένα ελάχιστο και ένα μέγιστο ποσό στον προϋπολογισμό σας.
Βήμα 3ον: Αρχίστε τους συνδυασμούς προϋπολογισμού και περιοχών και συντάξετε μία αρχική λίστα περιοχών απο την οποία αφαιρέστε εκείνες οι οποίες σας απωθούν.
Βήμα 3ον:Ελέγξτε το περιβάλλον της περιοχής δηλαδή τα οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που κατοικούν, τις εμπορικές πιάτσες και την απόσταση τους απο τις διάφορες γειτονιές, τους χώρους άθλησης κλπ
Βήμα 4ον:Ελέγξτε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κατοικιών της περιοχής.Δηλαδή την αναλογία παλαιών καινούργιων, την πυκνότητα πληθυσμού.
Βήμα 5ον:Συγκεντρώστε στοιχεία για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της γειτονιάς πχ εγκληματικότητα, περιοχές με πολλά κρούσματα εγκληματικότητας αλλά και τα σχολεία και τις υπόλοιπες υποδομές όπως υγεία και συγκοινωνίες.
.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki