Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το προφίλ του σημερινού αγοραστή κατοικίας

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση του πρώτου συνεργατικού σχηματισμού (Cluster) Συντονισμένης Διαχείρισης Απομακρυσμένων και Διάσπαρτων Ακινήτων, το οποίο απαρτίζεται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, με τον συντονισμό και την υποστήριξη της ΓΣΕΒΕΕ, όπως και των αποτελεσμάτων της έρευνας «Το προφίλ του σημερινού αγοραστή κατοικίας» που διενέργησε η Ένωση Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ), θα δοθεί την Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Το Cluster συγκροτήθηκε από Μεσίτες Ακινήτων, καταρτισμένους σε θέματα εκτίμησης και διαχείρισης ακινήτων, Εταιρεία Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, Νομικών, Φοροτεχνικών κ.ά., με σκοπό την υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης ακινήτων που βρίσκονται μακριά από τους ιδιοκτήτες τους (Ομογενείς) ή και διάσπαρτης σε όλη την επικράτεια (Κληροδοτήματα, Τράπεζες, Δημόσιοι φορείς).

Η δε έρευνα εξετάζει το ποιοι, που, πως και για ποιο σκοπό αγοράζουν σήμερα ακίνητα στην Ελλάδα. Βασίστηκε σε πραγματικές συναλλαγές που ολοκληρώθηκαν τους πέντε πρώτους μήνες του 2014 σε 11 περιφέρειες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιάσουν: ο κ. Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, ο κ. Ν. Μανομενίδης, Συντονιστής Cluster και οι κ.κ. Δ. Σαμαράς της εταιρίας Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε., Θεολόγος Μπόσδας, Αντιπρόεδρος της ΕΠΠΑ, Δ. Μπινιάρης, Εκπρόσωπος Μεσιτών Ακινήτων στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και Θεόδωρος Σερεμετάκης, Σύμβουλος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki