Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ασφαλίστε τα κέρδη

Η επιλογή ενός σπιτιού είναι μία απόφαση ζωής. Και αυτό γιατί δεν επηρεάζει μόνο την καθημερινότητα σας αλλά και την μελλοντική οικονομική σας κατάσταση. Για τον λόγο αυτό προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε κάποιες βασικές παραδοχές προκειμένου να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Θέση, θέση, θέση

Είναι σαφές ότι η γειτονιά όπου ζείτε παίζει μεγάλο ρόλο στην οικοδόμηση πλούτου. Δυστυχώς, δεν είναι πάντοτε δυνατόν να αποφασίσετε για τον τόπο κατοικίας σας αφού τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν. Αυτό όμως που θα πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι για την απόφαση της γειτονιάς το παρελθόν δίνει μία ένδειξη αλλά δεν προδικάζει το μέλλον. Έτσι θα ήταν ίσως συνετό να μελετήσετε τις δημογραφικές και τις οικονομικές τάσεις πριν πάρετε τη τελική απόφαση.

Φορολογικά οφέλη/κόστη

Το δεύτερο μεγαλύτερο κριτήριο είναι το φορολογικό κόστος και το όφελος από την ιδιοκτησία ενός σπιτιού . Με τεκμήρια , φόρο ακίνητης περιουσίας , φόρους μεταβίβασης και όλα τα δεινά που έχει βάλει η εφορία δεν μπορείτε παρά να θέσετε ως «συνομιλητή» και τον έφορο για να πάρετε την απόφαση.

Το κόστος της ιδιοκτησίας.

Η ιδιοκτησία είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Παρακάτω είναι μια λίστα των διαφόρων εξόδων και κατ 'εκτίμηση μηνιαίο κόστος.

• Συντήρηση και Ανακαινίσεις

• Έπιπλα - Κόστος

• Φόροι

• Έξοδα  απρόβλεπτα

Υπάρχουν 'ομως αρκετές άλλες σημαντικές οικονομικές παράμετροι.Πρώτον,  ο χρόνος. Ένα σπίτι δεν είναι γενικά μια καλή βραχυπρόθεσμη επένδυση .Αν έχετε ένα σπίτι για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ίσως τελικά να πληρώσετε περισσότερα από ότι θα εισπράξετε. Δεύτερον, η επιλογή του δανείου είναι επίσης πολύ σημαντική. Υπάρχει μια ποικιλία των ενυπόθηκων δανείων στη διάθεση σας . Κάποια από αυτά σας ταιριάζουν και κάποια άλλα σας βάζουν σε περιπέτειες. .

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki