Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οι επισκευές της αποταμίευσης

Οι λογαριασμοί του σπιτιού είναι πλέον δυσβαστακτοι και κάθε μήνα το άγχος είναι πως θα τους πληρώσετε. Αυτό το άγχος μπορεί να μετριαστεί με τις κατάλληλες παρεμβάσεις. Αν μάλιστα σκοπεύετε να πουλήσετε ή να νοικιάστε το σπίτι τότε ο αγοραστής ή ο νοικάρης θα εκτιμήσει και αυτός το χαμηλότερο κόστος συντήρησης.

1. Η υδραυλική εγκατάσταση Αν έχετε ζήσει χρόνια στο σπίτι χωρίς να έχετε κάνει συντήρηση τότε θα πρέπει να δείτε πρώτα τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τα είδη υγιεινής .Για παράδειγμα καλαφατίστε κατά μήκος νεροχύτες , και μπανιέρα αν υπάρχουν κενά. Αποφεύγετε έτσι τις διαροές και τις υγρασίες.

2. Μονώστε Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα απο το λογαριασμό του ηλεκτρικού είναι μία καλή μόνωση. Το πιθανότερο είναι ότι οι τοίχοι και η οροφή να έχει μόνωση , αλλά τι γίνεται με το υπόγειό , την σοφίτα , και το γκαράζ ;

3. Εγκαταστήστε ένα Θερμοστάτη Μήπως το σπίτι σας έχει ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη ; Αν όχι , η τοποθέτηση του βοηθα στο να περιορίσετε το λογαριασμό για ηλεκτρικό και κοινόχρηστα

4. Διαροές Οι διαροές στην βρύση ή στην τουαλέτα αυξάνουν το λογαριασμό του νερού σας. Ελέγξτε προσεκτικά όλες τις εγκαταστάσεις και αποκαταστήστε τη βλάβη.

5. Εγκαταστήστε συσκευές ελέγχου του φωτισμού Μπορούν να σας εξοικονομήσουν πάρα πολλά χρήματα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας . Είναι φθηνές και εύκολες στην εγκατάσταση .Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία τέτοια εγκατάσταση αντικαταστήστε τουλάχιστον τις λάμπες πυράκτωσης με άλλες που έχουν περιορισμένη ενεργειακή κατανάλωση .

6. Καθαριότητα και υδροροές Τα παράθυρα και οι υδροροές είναι σημαντικό να είναι καθαρά και να λειτουργούν σωστά. Κενά, ρωγμές είναι αποτέλεσμα άσκημης συντήρησης που αυξάνουν τον λογαριασμό.

7. Καθαρισμός και Απολύμανση Αράχνες, κατσαρίδες και μυρμήγκια δείχνουν ένα εγκαταλελειμένο σπίτι που κάνει την ζωή σε αυτό μάλλον δυσάρεστη. Η αίσθηση αυτή δεν είναι η πιο κατάλλη ούτε για εσάς ούτε και για ένα υποψήφιο αγοραστή/ενοικιαστή.

8. Καθαριότητα αγωγών Εάν το σπίτι σας είναι μεγάλο τότε οι αεραγωγοί μαζεύουν σκόνη , βρωμιά , και άλλα δυσάρεστα κατάλοιπα. Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος και για λόγους υγείας.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki