Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα εννέα λάθη των αγοραστών

Η αγορά ενός σπιτιού είναι ένα μεγάλο βήμα και μια δύσκολη διαδικασία . Αποφύγετε λοιπόν τα οκτώ πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι αγοραστές.

1. Προχωρώντας πολύ γρήγορα Η αγορά ενός σπιτιού μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά πολλοί αγοραστές σπίτι κάνουν βεβιασμένες κινήσεις. Αυτό είναι λάθος. Η έρευνα αγοράς προϋποθέτει χρόνο και επισκέψεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια για να καταλήξετε στο κατάλληλο . Το βιαστικό πέρασμα έχει ως αποτέλεσμα ότι , θα χάσετε άλλα σπίτια που μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας - ή το πορτοφόλι σας.

2. Δεν γίνεται πλήρης έρευνα Πολύ συχνό είναι το φαινόμενο οι αγοραστές να κοιτάνε το σπίτι και να αγνοούν τη περιοχή με αποτέλεσμα να ξέρουν πολύ λίγα για τις τοπικές συνθήκες της αγοράς, την ιστορία του σπιτιού και τις υποδομές της περιοχής. Αυτό είναι λάθος, διότι αυτές οι πληροφορίες μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε να αγοράσετε το λάθος σπίτι.

3. Δεν γίνεται τεχνικός έλεγχος Ο τεχνικός έλεγχος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ αφού έτσι μαθαίνετε τα κουσούρια του σπιτιού και έχετε μία εικόνα για το κόστος επισκευών και συντήρησης. Επίσης από τα πορίσματα του μπορεί να αποκτήσετε όπλα διαπραγμάτευσης της τιμής.

4. Επιλέγοντας το λάθος σπίτι Είναι δυνατόν να ερωτευτείτε ένα σπίτι που φαίνεται τέλειο, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι η σωστή αγορά για σας. Ας πούμε, ότι το σπίτι με το μεγάλο φουαγιέ και τις επιβλητικές σκάλες φαίνεται εντυπωσιακό, αλλά μόλις περάσουν τα χρόνια , θα ανακαλύψετε ότι εκείνα τα σκαλοπάτια είναι μαρτύριο να τα ανεβοκατεβαίνετε.

5. Αγνοώντας το περιβάλλον Όταν αγοράζετε ένα σπίτι, δένεστε και με την γειτονιά. Είναι λάθος μία αγορά χωρίς να λαμβάνετε υπόψη την περιοχή και τους γείτονες.

6. Αγοράζοντας πάρα πολύ μεγάλο σπίτι Πολλοί από μας προσπαθούμε να αγοράσουμε το μεγαλύτερο σπίτι που μπορούμε με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες.. Αλλά το μεγαλύτερο είναι πάντα καλύτερο; Σκεφτείτε το κόστος συντήρησης και την καθημερινότητα σας σε αυτό με ένα χρονικό ορίζοντα και μετά αποφασίστε… .

7 Δεν έχετε πάρει προέγκριση Να έχετε πάρει προέγκριση για ένα δάνειο και δεν έχετε μια ιδέα για το αν σας δανείζει και πόσα σας δανείζει η τράπεζα. Αν ξεκινάτε το ψάξιμο χωρίς προέγκριση, μπορεί να χάσετε χρόνο και ενέργεια για σπίτια που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

8. Κάνετε μια άνευ όρων προσφορά Μια προσφορά χωρίς όρους δεν είναι πραγματικά μια πολύ έξυπνη κίνηση .

9.Δεν έχετε έγγραφες δεσμεύσεις του πωλητή. Μία συμφωνία αγοράς πολλές φορές περιλαμβάνει και άλλες παραμέτρους –υποχρεώσεις του πωλητή. Όλα αυτά θα πρέπει να είναι ΕΓΓΡΑΦΩΣ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki