Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αγορα Κατοικιας : Απο την απόφαση στην υλοποίηση

Τώρα που τα έχετε ξεκαθαρίσει ;οτι  ειστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα , ας διερευνήστε τι μπορείτε να περιμένετε από την αγορά . Αυτή είναι μια χαοτική διαδικασία αλλά εμείς σας προετοιμάζουμε για το τι μπορείτε να αναμένετε :

1. Βρείτε ένα σπίτι . Φροντίστε να επωφεληθείτε από όλες τις διαθέσιμες επιλογές για την εύρεση των κατοικιών στην αγορά , μεταξύ άλλων μέσω κτηματομεσίτη , καταχωρήσεις , περιπλανηση στις γειτονιές που σας ενδιαφέρουν, αναζήτηση στα σημεία ανάρτησης πωλητητίων . Επίσης, γνωστοποιήσtε την επιθυμία σε φίλους , στην οικογένεια σας και στις επαγγελματικές σας γνωριμίες . Ποτέ δεν ξέρεις ...

2. Εξετάστε τις δανειακές σας επιλογές . Υπάρχει μία μια ευρεία ποικιλία επιλογών για στεγαστικά δάνεια. Η κάθε τράπεζα έχει τα δικά της προγράμματα και μη υποτιμάτε τα ειδικά πιστωτικά ιδρύματα αν είστε δικαιούχος.

3. Να κάνετε μια προσφορά . Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να προσφέρετε για το σπίτι μαζί με τα τυχόν όρους που θέλετε να ζητήσετε .Ο πωλητής είτε θα την δεχτεί είτε θα κάνει μία αντι - προσφορά . Μπορεί έπειτα να συμφωνήσετε , ή να συνεχίσετε το παζάρι ή και να διακόψετε τις συνομιλίες. Εάν επιτευχθεί συμφωνία , τότε θα δώσετε προκαταβολή ένα τυπικό ποσό και θα αρχίσετε το έλεγχο

4. Ελεγχος. Ακόμη και αν το σπίτι σας φαίνεται να είναι άψογο , θα πρέπει να κάνετε τεχνικό έλεγχο και έλεγχο τίτλω . Εάν η επιθεώρηση στο σπίτι αποκαλύψει σοβαρές ελλείψεις που ο πωλητής δεν τις έχει πεί τότε , θα είστε σε θέση να καταγγείλετε την προσφορά σας και να πάρετε την προκαταβολή πίσω. Μπορεί όμως να διαπραγματευθείτε το κόστος αποκατάστασης.

5. Κλείστε . Αν ολοκληρώσατε τους ελέγχους και έχετε συμφωνήσει με τον πωλητή έρχεται η ώρα των συμβολαίων με την εφορία να έχει κυρίαρχο ρόλο.

Συγχαρητήρια : Είστε ο νέος ιδιοκτήτης όμως;

1. Κρατήστε την αποταμίευση.

2. Εκτελείτε τακτική συντήρηση .

3. Μη ασχολείστε πλέον με το αν ανέβηκαν ή έπεσαν οι τιμές.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki