Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αγοράζοντας αμπελώνες στην Αργεντινή

Η νέα μεσαία τάξη που διαμορφώνεται στη Βραζιλία σημαίνει ότι ο τουρισμός εντός και εκτός Βραζιλίας θα αυξηθεί. Σημαίνει, επίσης, ότι η κατανάλωση τροφής θα αυξηθεί, όχι μόνο στη Βραζιλία αλλά και σε όλο τον κόσμο- οι αναλυτές περιμένουν 50% αύξηση στη ζήτηση τροφής μέχρι το 2025.

Οι ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις και οι μεσαίες τάξεις που έχουν διαμορφωθεί λόγω της αύξησης του πλούτου, θα δημιουργήσουν καινούριες ανάγκες για αυτούς του πληθυσμούς. Ανάγκες που συνάδουν με τη νέα τους «θέση». Μία από αυτές είναι και η ζήτηση κρασιού.

Προς το παρόν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της νέας τάσης. Η ζήτηση για το κρασία αναμένεται να αυξηθεί κατά 24.4% μέχρι 36.6% μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η Αργεντινή είναι μία από τις χώρες που αναμένεται να ευνοηθεί από τη ζήτηση κρασιού, μιας και  λίγες είναι οι χώρες κατάλληλες για παραγωγή ποιοτικού κρασιού. Το κλίμα και το έδαφος πρέπει να είναι κατάλληλα, χρειάζεται γνώση του αντικειμένου και τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία. Απαιτείται, επίσης οι κατάλληλες επιχειρηματικές διασυνδέσεις για τη προώθηση του προϊόντος.

Μία από αυτές τις περιοχές είναι η Μεντόζα της Αργεντνής, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες. Τα τελευταία χρόνια επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο έχουν εγκατασταθεί στη Μεντόζα, αφού τα ακίνητα είναι 30-40% πιο φθηνά από οινοπαραγωγικές περιοχές των ΗΠΑ ή της Ευρώπης, Αναπτύσσεται και ένα είδος τουρισμού βασιζόμενο στο κρασί με μικρά πολυτελή ξενοδοχεία να ανοίγουν συνεχώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με 240.000 δολλάρια, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αγοράσει ένα κτήμα με 27 στρέμματα, εκ των οποίων τα 12 είναι αμπελώνες, στο οποίο υπάρχει ένα σπίτι, ένα μικρότερο εξοχικό σπίτι, και τον εξοπλισμό για τη παραγωγή κρασιού.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki