Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα εμπόδια για την ανάκαμψη της αγοράς κατοικίας των ΗΠΑ

    spiti-apo-dollariaΔεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ βρίσκεται σε διαδικασία ανάκαμψης . Παρόλα αυτά υπάρχουν πέντε παράγοντες που την καθιστούν ιδαίτερα επιφοβη και ασταθή. Το www.realestatenews.gr καταγράφει τις πέντε πηγές της ανασφάλειας:  

    1. Έκπτωση φόρου λήγει. Η κυβέρνηση έχει προσφέρει φοροαπαλλαγές  για να αύξησει την ζήτηση.Το μέτρο λήγει μετά την παράταση που δοθηκε την 30η του Απρίλη . Αλλά αυτό σημαίνει αγορές  θα μπορούσαν να αυξηθούν  στις αρχές της άνοιξης, με εκτιμώμενη αύξηση της τάξης του 21% κατά το πρώτο τρίμηνο και 5% το δεύτερο , σύφωνα με τις απόψεις αναλυτών. Η ανησυχία είναι τι θα συμβεί μετά από αυτό. (
    2. Αύξηση επιτοκίων. Τα επιτόκια είναι  στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών και αυτό καθιστα την αγορά ιδιαίτερα προσιτή και συμφέρουσα. Αλλά οι περισσότεροι αναλυτές αναμένουν επιτόκια των στεγαστικών δανείων να αυξάνονται αργότερα φέτος την άνοιξη.
    3. Κατασχέσεις. Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης, οι οι κατασχέσεις συνεχίζονται και η αύξηση τους επηρεάζει και την ζήτηση  τ.
    4. Περιορισμός των δανείων. Η πιστωτική προλιτκή που ακολουθεί το πιστωτικό σύστημα περιορίζει μία σημαντική αύξηση της ζήτησηςτ.
    5. Εργασία. Υπάρχει κίνδυνος από μια αργή ανάκαμψη της απασχόληση. Οι καταναλωτές δεν δεν αγοράζουν σπίτια όταν υπάρχει εργασιακή ανασφάλεια. .

      • Ακίνητα Τραπεζών

      Newsletter

      Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

      Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

      pomidaani

      nomisma_140x60
      baner-pontiki