Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κέρδη 85%

Την ώρα που οι τιμές των ακινήτων στον ευρωπαϊκό νότο κατρακυλούν , στην Βραζιλία εκτινάσσονται. Οι τιμές των ακινήτων στη Βραζιλία είναι πιθανό να αυξηθούν 5 έως 10%, το 2012, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters. Η ταχέως αναπτυσσόμενη μεσαία τάξη της Βραζιλίας αναμένεται να είναι και αυτή τη χρονιά πρωταγωνιστής στο ράλυ των τιμών.

Στο Σάο Πάολο, τη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας, οι μέσες τιμές των κατοικιών έχουν αυξηθεί 85% από τον Απρίλιο 2009 έως τον Οκτώβριο 2011, και έχουν φθάσει σε 6.019 ρεάλ ανά τετραγωνικό μέτρο (3.250 δολάρια). Οι τιμές των κατοικιών θα πρέπει να αυξηθούν μεταξύ 5 και 10% το 2012, σύμφωνα με εννέα από 14 ερωτηθέντες της δημοσκόπησης του Reuters. Οι εξελίξεις αυτές μετατρέπουν τις επιδόσεις της Βραζιλίας στην στεγαστική αγορά σε ένα σπάνιο φωτεινό σημείο στο ζοφερό σκηνικό που επικρατεί σε όλο τον κόσμο. Για τους περισσότερους παρατηρητές, ο βασικός παράγοντας για την άνοδο των τιμών είναι ότι η αγορά κατοικίας στη Βραζιλία είχε μείνει πολύ πίσω κατά τη διάρκεια τωμ δεκαετιών του 1980 και του 1990, όταν η Βραζιλία είχε πληγεί από τον υπερπληθωρισμό και την ύφεση.

Οι περισσότεροι αγοραστές της Βραζιλίας που εισέρχονται στην αγορά ακινήτων δεν το κάνουν για να βγάλουν λεφτά, αλλά για να αποκτήσουν μια μόνιμη κατοικία και αυτό μειώνει τον κίνδυνο μίας απότομης πτώσης, λένε οι αναλυτές. Με το ποσοστό ανεργίας σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ, η ζήτηση αυτή θα πρέπει να παραμείνει για μερικά χρόνια ακόμη , ενώ ενισχύεται και με το κυβερνητικό πρόγραμμα : «Σπίτι Μου, η ζωή μου» συνολικού ύψους 160 δισ. ρεάλ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki