Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Η περιπέτεια των πλουσίων του Ντουμπαϊ

investment2Η κρίση στο Ντουμπαϊ έχει κι μπόλικη χρυσόσκονη καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν όχι μόνο τόπος συγκέντρωσης των επωνύμων αλλά και ο κατεξοχή αγορά πολυτελών κατοικιών.Τα ΜΜΕ έχουν ήδη δημοσιεύσει εκατοντάδες ρεπορταζ  για τους πλούσιους και διάσημους  όπως του  David Beckam και του  Brad Pitt που περιλαμβάνονται  ανάμεσα στις διασημότητες που αγόρασαν βίλες στην περιοχή Palm Jumeirah του Dubai.Σίγουρα η αγορά θα τους έκανε να αισθάνονται για αρκετό καιρό ικανοποιημένοι απο την επενδυτική τους διαίσθηση αλλά αυτό σταμάτησε όταν έσκασε η φούσκα των ακινήτων φέτος.Τότε οι κάτοικοι της περιοχής είδαν την αξία των κατοικιών τους να κατρακυλά.
Όταν οι 2000 βίλες στο Palm βρέθηκαν προς πώληση, πουλήθηκαν μέσα σε ένα μήνα. Κάποιες από αυτές πουλήθηκαν σε γνωστούς Άγγλους διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως ο Michael Owen, ο Joe Cole,ο David Becham, και ο Kieron Dyer. Το ζεύγος Pitt και Jolie επίσης έκανε αγορές  στην περιοχή. Υπήρχαν όμως και κάποιοι που πρόλαβαν. δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον
Joe Cole που πούλησε την βίλα του το καλοκαίρι, πριν να σκάσει η φούσκα, για 3,5 εκατομμύρια δολάρια .Αιτία της μαζικής μετακίνησης των πλουσίων για το Ντουμπάϊ είναι ότι πολλοί  έκαναν την επιλογή τους προκειμένου  να απολαύσουν έναν αφορολόγητο τρόπο ζωής. Πολλοί έκαναν επενδύσεις σε ακίνητα και πριν ξεσπάσει η κρίση  απολαμβάνοντας υψηλά κέρδη. Το 2007 , για παράδειγμα ,τα ενοίκια ανέβηκαν σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ τα ακίνητα άλλαζαν χέρια  με τιμές 200% παραπάνω από την αξία που είχαν το 2003.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki