Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τι κολπα κάνουν για να πουλήσουν

Οι ιδιοκτήτες των ακριβών κατοικιών σε περιζήτητες περιοχές του Λονδίνου χρησιμοποιούν κάθε τρόπο ακόμα και διακοσμητές για να καταστήσουν τα ακίνητα τους ελκυστικά για τους διεθνείς αγοραστές που διαρκώς αυξάνουν. Knightsbridge, Mayfair και Τσέλσι έχουν από καιρό συγκεντρώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον από εύπορους ιδιώτες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα στο Λονδίνο. Οι πωλητες (κατασκευαστές και ιδιώτες) υιοθετούν νέους τρόπους για να προσελκύσουν τους διεθνείς αγοραστές χρησιμοποιώντας μάλιστα ειδικούς προκειμένου να πείσουν τους πελάτες τους ότι η κατοικία μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους. Για το λόγο αυτό συνεργάζονται ακόμα και με διακοσμητές προκειμένου να προσαρμόσουν τα σπίτια σε κάθε πιθανό αγοραστή .

Η Harrods Estates συνεργάζεται με το πολυκατάστημα Harrods προκειμένου να προσφέρει στους πλούσιους πελάτες της υπηρεσίες ,προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και στις ανάγκες πωλητή ή αγοραστή. «Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια πολύ ειδική VIP εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, όπως να κανονίσουμε να καθαριστούν και υπάρχουν τρόφιμα στο ψυγείο για όταν έρχονται στο Λονδίνο. Επίσης να μισθώσουν ένα ιδιωτικό τζετ ή να διακοσμήσουν εσωτερικούς χώρους.

Σημαντικό στοιχείο για την πώληση είναι η προσαρμογή στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε εθνότητας. Για παράδειγμα οι Ρώσοι προτιμούν ακίνητα με ψηλά ταβάνια, ευρύχωρες κουζίνες με αίθουσες πρωινού, και πάρκινγκ. Οι αγοραστές από την Μέση Ανατολή ζητούν σπίτια προσαρμοσμένα στη οικογένεια ενώ εκτιμούν την εγγύτητα από το πολυκατάστημα Harrods. Οι ινδοί αναζητούν ακίνητα με καλές επενδυτικές προοπτικές και μακροχρόνιες χρηματοδοτικές μισθώσεις και είναι πιο ελαστικοί στην επιλογή περιοχής . Οι κινέζοι αγοράζουν «πακέτο» ακινήτων δηλαδή αγοράζουν διαμερίσματα για τα παιδιά τους και δευτερευόντως τα αντιμετωπίζουν ως μακροπρόθεσμες επενδύσεις. .

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki