Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αναζητούν καταφύγιο στο Λονδίνο

Έλληνες ,Ισπανοί και Πορτογάλοι με υψηλά εισοδήματα , σπεύδουν στο Λονδίνο για να αγοράσουν ή να νοικιάσουν σπίτια με αποτέλεσμα οι τιμές να έχουν τιναχθεί στα ύψη, Οι τιμές των κατοικιών στις πανάκριβες περιοχές του Λονδίνου έχουν αυξηθεί κατά 9,6% τους τελευταίους 12 μήνες και είναι πλέον κατά 35% υψηλότερες από το Μάρτιο 2009, όταν είχαν βρεθεί στα χαμηλότερα επίπεδα .

Οι τιμές στις περιοχές υψηλής προβολής αυξήθηκαν κατά 0,7% τον Ιούλιο, ενώ τα ενοίκια αυξήθηκαν κατά 0,3% . Τα ενοίκια είναι σήμερα σε 1% υψηλότερο από τα προηγούμενα υψηλά τους δηλαδή τον Μάρτιο 2008. Ο δείκτης δείχνει ότι στο Τσέλσι και στο Mayfair οι αξίες έχουν αυξηθεί κατά 7,7% και 7,2% αντίστοιχα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.Στο Belgravia τα ενοίκια σημείωσαν άνοδο 1,8% κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών. Τα τελευταία στοιχεία υπογραμμίζουν τη διαφορά ανάμεσα στην κεντρική αγορά του Λονδίνου και στο υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ οι ιδιοκτήτες των ακινήτων στο κεντρικό Λονδίνο έχουν δει την αξία του σπιτιού τους να αυξάνεται σχεδόν κατά 10% από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, οι μέσες τιμές στην ευρύτερη αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μειώθηκαν κατά 1% κατά την ίδια περίοδο .

Τον τελευταίο μήνα έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον από αγοραστές που προέρχονται από την ηπειρωτική Ευρώπη, πιθανώς λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης στην ζώνη του ευρώ αλλά και της ασφάλειας που παρέχει η κοσμοπολίτικη ζωή της βρετανικής πρωτεύουσας

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki