Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Από δάση σε τούβλα

Το  Πριγκηπικό Ίδρυμα για το Built Environment έχει ξεκινήσει μια ριζοσπαστική συνεργασία με την Scotia Homes, μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών οικιών, που αφορά την δημιουργία πρότυπων οικισμών σε πέντε περιοχές της Σκωτίας.
Ο developer χρηματοδοτεί το ίδρυμα έτσι ώστε αυτό να πηγαίνει σε κωμοπόλεις και χωριά, να κάνει συναντήσεις , να προετοιμάζει master plans για τις τοπικές κοινότητες, και να πείθει τις τοπικές αρχές για τα υπέρ αυτών.
Μέχρι τώρα, για τη δημιουργία ενός τέτοιου οικισμού προβλέπεται η καταστροφή μέρους ενός δάσους που είναι γεμάτο κόκκινους σκίουρους, ενώ  ένας άλλος διακόπτει ένα μονοπάτι που χρησιμοποιούν ελάφια για να κατέβουν από τα όρη Cairngorn, στα Highlands, στον ποταμό Dee. Ακόμη, το ίδρυμα έχει φέρει αντίρρηση στους υπευθύνους σχεδιασμού ενός εθνικού πάρκου, γιατί επέτρεψαν την κατασκευή πολύ λίγων κατοικιών μέσα σε μια ζώνη του πάρκου, όπου η εταιρία θέλει να χτίσει. Και επιπλέον τα σχέδια του ιδρύματος, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους χωριών που βρίσκονται κοντά στο κάστρο του Balmorral, όσον αφορά τον αριθμό των κατοικιών που θα χτιστούν.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki