Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το νέο αεροδρόμιο στη Κων/πολη θα δυναμώσει την αγορά ακινήτων

Συνεχίζεται η ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων στη Τουρκία με τους επενδυτές να σχεδιάζουν δυναμικά projects και το 2011. Ένα από αυτά είναι και το νέο αεροδρόμιο στης Κωνσταντινούπολης

Αυτό το μήνα δόθηκε το πράσινο φως από το δήμαρχο της Κων/πολής για το τρίτο διεθνή αερολιμένας της πόλης που, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, θα είναι τρείς φορές μεγαλύτερος από το σημερινό αεροδρόμιο, Ιστανμπούλ Ατατούρκ. Η εναέρια κυκλοφορία πάνω από τη Πόλη συνεχώς αυξάνεται με το υπάρχον αεροδρόμιο να έχει δεχθεί τριάντα εκατομμύρια ταξιδιώτες το 2009, ενώ τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2010 ο αριθμός αυτό αυξήθηκε κατά 13%. Και το δεύτερο μικρότερο αεροδρόμιο της πόλης είδε αύξηση των ταξιδευτών του κατά 93% το πρώτο μισό αυτής της χρονιάς και μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται να έχει δεχθεί έντεκα εκατομμύρια επισκέπτες.

Το νέο αεροδρόμιο είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει τις αξίες των ακινήτων στη Κων/πολη αφού ο τουρισμός θα αυξηθεί όπως και η δύναμη της πόλης ως οικονομικό κέντρο. Το ενδιαφέρον των επενδυτών για την αγορά της Πόλης θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τη προηγούμενη περίοδο και μαζί και το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki