Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Που επενδύουν οι ξένοι

Μια παγκόσμια έρευνα που πραγματοποίησε η Colliers International αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των επενδυτών ακινήτων σχεδιάζουν να αγοράσουν ακίνητη περιουσία τους επόμενους 12 μήνες, επειδή αναμένει μείωση της ανεργίας και αύξηση της ζήτησης - και κατά συνέπεια αύξηση των ενοικίων. Εξήντα τοις εκατό των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι σχεδιάζουν να αγοράσουν ακίνητο στις τοπικές αγορές τους, κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Οι επενδυτές ψάχνουν στο για τις επενδυτικές ευκαιρίες σε:Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ, Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο. Η έρευνα σημειώνει ότι εκδηλώνεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη των επενδυτών τώρα από ό, τι πριν από έξι μήνες, αν και πολλοί βέβαια εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι αγορές ακινήτων είναι και θα παραμείνουν αβέβαιες.

Οι επενδυτές πιστεύουν ότι τα ενοίκια για γραφεία, καταστήματα και άλλα εμπορικά κτίρια έχουν ήδη ανακαμψει και είναι αισιόδοξοι για αύξηση του εισοδήματος από την περιουσία καθώς και για υψηλότερες υπεραξίες. Περίπου το 75% ή των ερωτηθέντων αισθάνεται επίσης ότι διπλές υφέσεις είναι απίθανο να σημειωθεί .Επίσης έχει αυξηθεί ο αριθμός εκείνων που θεωρούν ότι θα υπάρξει βελτίωση στους όρους και στην ροή των τραπεζικών δανείων κατά το επόμενο έτος.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki