Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πουλάνε δημόσια ακίνητα οι ΗΠΑ

Ξεκίνησε το ξεπούλημα και η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Κυβερνητικά κτήρια, ακίνητα, στρατόπεδα ακόμα και φάρους, αποφάσισαν να πουλήσουν οι ΗΠΑ καθώς οι καιροί δυσκολεύουν. Πολλά από τα ακίνητα που πωλούνται είναι παλιά και βρίσκονται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση και γι’ αυτό θα πωληθούν σε χαμηλές τιμές.

Αρκετές δυσκολίες, όμως, συναντούν οι υποψήφιοι αγοραστές με τη γραφειοκρατία καθώς το κράτος δεν είναι ο καλύτερος επιχειρηματίας. Υπάρχει δυσκολία ακόμα και στο να δεί κανείς το ακίνητο προτού το αγοράσει. Επίσης, οι αγοραστές θα πρέπει να πληρώσουν κατευθείαν το απαιτούμενο ποσό αφού δεν επιτρέπονται δόσεις ή δάνεια οποιουδήποτε τύπου.

Μάλιστα, με το σκεπτικό ότι πολλά από τα ακίνητα χαρακτηρίζονται ιστορικά, ο νέος ιδιοκτήτης περιορίζεται στις αλλαγές που μπορεί να κάνει, αφού το κράτος έχει διαμορφώσει συγκεκριμένους κανόνες που δεν επιτρέπουν μεγάλες αλλαγές. Το κατά πόσο θα πωληθούν τα ακίνητα ή σε ποια τιμή είναι ένα ερώτημα που ακόμα και ειδικευμένοι επενδυτές δυσκολεύονται να απαντήσουν.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki