Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το ακριβότερο σπίτι στο κόσμο

Ο ινδός δισεκατομμυριούχος Mukesh Ambani έχει πλέον το ακριβότερο σπίτι στο κόσμο. Πρόκειται για μία κατοικία 27 ορόφων που η αξία της ξεπερνά το 1 δις. δολάρια. Ο κ. Ambani, που χαρακτηρίζεται ως ι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας, μετακόμισε στο σπίτι τον περασμένο μήνα με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά.

Το σπίτι που βρίσκεται στην Βομβάη έχει ένα σινεμά, πισίνες και ελικοδρόμιο, και ονομάζεται "Antilia. Οι τοπικές εφημερίδες, γράφουν ότι για την συντήρηση του απαιτούνται 600 υπάλληλοι ενώ ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος ξεπερνά τις 120.000 ευρώ. Το σπίτι έχει προκαλέσει αντιπαράθεση, με τους ακτιβιστές για την καταπολέμηση της φτώχειας οι οποίοι επισημαίνουν την αντίθεση ανάμεσα στην πολυτέλεια του σπιτιού και την άθλια κατάσταση εκείνων που ζουν σε παραγκουπόλεις της Βομβάης και οι οποίοι ξεπερνούν τα 18 εκατ. ανθρώπους.

Το σπίτι, το οποίο έχει ένα ναό στο ισόγειο και μια βιβλιοθήκη στην κορυφή, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές του Vaastu , μια ινδική παράδοση ανάλογη κινεζική φενγκ σούι. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο κ. Ambani, , έχει περιουσία 27 δις., δολαρίων και είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Reliance Industries, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki