Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Η συνταγή για να ...φύγουν αγοραστές

Πως μπορεί να έχει κάποιος στρεβλή εικόνα για μία αγορα; Με το να έχει λάθος εικόνα για το επίπεδο των τιμών. Μπορεί ακόμα χρησιμοποιώντας κάποια ακραία στοιχεία να πραγματοποιεί συγκρίσεις οι οποίες να παράσχουν το συμπερασμα ότι η συγκεκριμένη αγορά είναι απλησίαστη.

Για παράδειγμα το δίκτυο Global Property Guide, σε έρευνα του εμφανίζει τις τιμές κατοικιών στην Αθήνα να αυξάνονται, στα διαμερίσματα που βρίσκονται σε προνομιούχες περιοχές και πωλούνται σε εξαιρετικά υψηλές τιμές. Προχωρά λοιπον και ούτε λίγο πολύ εμφανίζει ότι για ένα διαμέρισμα 120 τ.μ. στο κέντρο , σε πολυτελή κατασκευή και σε πολύ καλή περιοχή ο αγοραστής θα πρέπει να καταβάλει 8.941 δολάρια το τετραγωνικό μέτρο. Με την κατάταξη αυτή λοιπόν η Αθήνα κατατάσσετει στην παγκοσμίως μεταξύ των πιό ακριβών πόλεων για αγορές πολυτελών κατοικιών.στις πόλεις με τα ακριβότερα διαμερίσματα. Ετσι λοιπόν η Ελλάδα βρίσκεται στην 11η θέση της σχετικής κατάταξης που περιλαμβάνει 90 χώρες παγκοσμίως.

Είναι μάλιστα πέμπτη ακριβότερη πόλη της Ευρώπης μετά το Μονακό, το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Γενεύη. Είναι ακριβότερη απο την Ρώμη το Τορόντο, το Σίδνεϊ, η Κοπεγχάγη, η Μαδρίτη. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Απλώς , δεν θα έλθει κανείς να αγοράσει!!!

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki