Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΣΟΥΡΠΗ:Προς νέες κόντρες...

Καυτό εξακολουθεί να είναι  το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώς των εκτάσεων στην περιοχή Νηες του Δήμου Σούρπης, . Όπως είναι γνωστό η Μητρόπολη Δημητριάδος πούλησε και εκμίσθωσε σε επιχειρηματικό όμιλο 3.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης και δασικής γης, των οποίων αμφισβητείται η ιδιοκτησία της εκκλησίας. Μάλιστα, αυτό έγινε, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει ανατεθεί από τον πρώην Υπουργό κ. Μπέζα στην επιθεωρήτρια κα Σπάχου για το ιδιοκτησιακό πρόβλημα της επίδικης έκτασης.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις στον τοπικό Τύπο του Βόλου αναφέρουν ότι:

1) Αστήριχτοι και αντιφατικοί ισχυρισμοί της Μητρόπολης Δημητριάδος περί ταπίων και δικαστικών αποφάσεων που δήθεν αποδεικνύουν την ιδιοκτησία της Μονής Ξενίας και της Μητρόπολης στην επίδικη έκταση.

2) Το Καλοκαίρι του 2010 θα μπουν τα «θεμέλια» για την υλοποίηση της τουριστικής επένδυσης στις Νηές Δήμου Σούρπης Ν. Μαγνησίας από την Dolphin Capital Investores.

3) Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες από τις αρμόδιες Διοικητικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Νομαρχίας Μαγνησίας (έγκριση μελέτης περιβαλλοντι-κών επιπτώσεων κ.λ.π.) για την υποβολή δικαιολογητικών προκειμένου να εκδοθεί η πολεοδομική άδεια των έργων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki