Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΠΡΟΣΟΧΗ μία νέα απάτη ...

Η κρίση έχει φέρει στην επιφάνεια νέες κομπίνες που στοχεύουν σε υπερχρεωμένους ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στο realestatenews.gr τους τελευταίους μήνες ένα νέο είδος απάτης έχει εμφανιστεί την αγορά.

Στόχος οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους απο τις οφειλές και οι οποίοι δεν έχουν βάλει προσημείωση ή υποθήκη στο ακίνητο. Οι συγκεκριμένοι βρίσκονται σε κίνδυνοόχι μόνο να χάσουν το ακίνητο τους απο τρίτους αλλά και να εξακολουθήσουν να χρωστάνε στους πιστωτές.Πως στήνεται η μηχανή; Με πρόσχημα να γλυτώσουν το ακίνητο πείθονται να προχωρήσουν σε μία εικονική μεταβίβαση σε πρόσωπο υπεράνω υποψίας ώστε να εξασφαλιστεί απο νομικές κινήσεις απο την πλευρά των πιστωτών . Ετσι ο αδαής ιδιοκτήτης θεωρεί ότι ασφαλίζει την περιουσία του απο τους πιστωτές του αλλά στην πραγματικότητα κινδυνεύει να το χάσει απο αυτόν που εμφανίζεται ως σωτήρας. Γιατί; Διότι αναλαμβάνει τον κίνδυνο ο σωτήρας να αποδειχθεί απατεώνας και όταν έλθει η ώρα να μη μεταβιβάσει το σπίτι στον πραγματικό ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την κυριότητα της ιδιοκτησίας του.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος ναείναι:

* Ποτέ μην υπογράψετε κανένα συμβατικό έγγραφο χωρίς νομικό έλεγχο

* Ποτέ μην κάνετε οποιαδήποτε μεταβίβαση κυριότητας χωρίς επίσης να απελευθερώνονται από οποιαδήποτε υποθήκη ή χρηματοοικονομική υποχρέωση.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki