Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αγορές της MIG REAL ESTATE στη Ρουμανία

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για περαιτέρω ανάπτυξη του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της στο εξωτερικό, η MIG REAL ESTATE ΑΕΕΑΠ προχώρησε στην απόκτηση του 99,96% του μετοχικού κεφαλαίου της ρουμανικής ανώνυμης εταιρείας EGNATIA PROPERTIES S.A. ("η Εταιρεία"), ιδιοκτήτριας ενός αυτοτελούς κτιρίου γραφείων στο Βουκουρέστι και ενός τραπεζικού καταστήματος στην επαρχιακή πόλη Μπάια Μάρε.
Το κτίριο στο Βουκουρέστι, κατασκευής 2006 και συνολικής επιφάνειας 2.990 τμ., αναπτύσσεται σε υπόγειο, ισόγειο και έξι επιπλέον ορόφους και στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της Marfin Bank Romania καθώς και ένα τραπεζικό υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πόλης, επί της οδού Emanoil Pοrumbaru σε περιοχή που θεωρείται μία από τις καλύτερες τοποθεσίες γραφειακών χώρων. Το ακίνητο στην Μπάια Μάρε, συνολικής επιφάνειας 313 τμ., στεγάζει υποκατάστημα της Marfin Bank Romania και βρίσκεται επί της οδού Podul Viilor σε κεντρικό σημείο της παλιάς πόλης.
Οι μισθώσεις και των δύο κτιρίων λήγουν στις 31/3/2020 ενώ το συνολικό μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται σε € 59.000. Αφού ελήφθησαν υπόψη οι οφειλές και οι υποχρεώσεις της Εταιρείας, το συνολικό τίμημα για την απόκτηση της παραπάνω συμμετοχής καθορίστηκε σε € 20.000. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με σχετική εκτίμηση που διενήργησε το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ), η εκτιμηθείσα αξία των ακινήτων της εταιρείας είναι € 7.708.000.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki