Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΜΗΧΑΝΙΚΗ : Συνεχίζει σε Α. Ευρώπη

Προχωρούν τα έργα της ΜΗΧΑΝΙΚΗ στην Ανατολική Ευρώπη ενώ δεν αποκλείεται η ανασύνταξη της εταιρίας στην Αίγυπτο. Συγκεκριμένα έχει αποφασιστεί  η συνέχιση των επενδύσεων στη Ρωσία, Ουκρανία και Βουλγαρία.

Στη Ρωσία

- Στο συγκρότημα ΗΡΑ συνεχίζεται η κατασκευή με εκτιμώμενη αποπεράτωση τέλος 2011. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθούν εντός του 2011. Η κερδοφορία του έργου εκτιμάται στα 15 εκ. €.

- Στο συγκρότημα ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συνεχίζεται η κατασκευή. Εξετάζεται η πώληση ενός εκ των τριών πύργων. Σε περίπτωση τελικής συμφωνίας η πρώτη πληρωμή θα είναι περί τα 50 εκ. € που θα επιλύσει το πρόβλημα χρηματοδότησης του έργου.

- Για το συγκρότημα διαμερισμάτων ΑΦΡΟΔΙΤΗ αναμένεται η λήψη άδειας κατασκευής τον Σεπτέμβριο. Έναρξη κατασκευής ’νοιξη 2011.

- Περαιτέρω εξετάζεται η μεταβίβαση ποσοστού 20% του Μ.Κ. της ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑ. Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από το τελικό προσφέρομενο τίμημα

. Στην Ουκρανία

- Συνεχίζεται η αποπεράτωση του συγκροτήματος Διαμερισμάτων - Γραφείων - Εμπορικών χώρων ΑΡΤΕΜΙΣ στο Κίεβο. Εκτιμάται ότι οι πωλήσεις θα ολοκληρωθούν έως το Α' εξάμηνο του 2012. Εκτιμώμενο κέρδος 15 εκ. €.

Στη Βουλγαρία

Ελήφθη η οικοδομική άδεια για το οικιστικό έργο ΡΟΔΟΠΟΛΙΣ στη περιοχή Γκέρμαν της Σόφιας. Η απόφαση για την έναρξη κατασκευής θα ληφθεί λαμβανομένης υπ' όψιν της εν γένει ρευστότητας του Ομίλου.

Στην Αίγυπτο

Απεφασίσθη εναλλακτικά ή η πώληση των δύο οικοπέδων ή η αναβολή αξιοποίησης των για αργότερα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki