Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Προς αναζήτηση αγοραστών

«Σε διερευνητικό επίπεδο» βρίσκονται οι επαφές που έχει η διοίκηση της Pasal Development για το 37% που κατέχει στην εισηγμένη Trastor ΑΕΕΑΠ επανέλαβε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της πρώτης Σ. Θεοδωρίδης.

«Για όλα υπάρχει μια τιμή και εμείς θα συζητήσουμε ακόμη και τη μείωση του ποσοστού μας, διατηρώντας παράλληλα το management» είπε ο κ. Θεοδωρίδης κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση του δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου της Trastor ΑΕΕΑΠ, της Τράπεζας Πειραιώς η οποίας ελέγχει ποσοστό περί το 33,5%.

Τους τελευταίους μήνες έχει κυκλοφορήσει πλήθος φημών για τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν σημαντικό ποσοστό της Transtor. Σύμφωνα με την τελευταία «έκδοση» της φημολογίας, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ο αμερικανικός όμιλος Hines, στελέχη του οποίου είχαν δηλώσει πρόσφατα πως διαθέτουν περί τα 500 εκατ. ευρώ για επένδυση στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Η Pasal Development, προωθεί αυτή την περίοδο τις μελέτες για επέκταση του ιδιόκτητου εμπορικού κέντρου Athens Heart στην Οδό Πειραιώς. Επίκεντρο της επέκτασης θα είναι η ψυχαγωγία, ενώ η διοίκηση της εταιρείας προχωρά και τις μελέτες για το μεγάλο ακίνητο που διαθέτει στο Λαύριο με στόχο την κατασκευή (κυρίως) κατοικιών σε έκταση 25 στρεμμάτων.

Χθες ο κ. Θεοδωρίδης αποκάλυψε πως οι Κινέζοι αναζητούν ακίνητα σε συγκροτήματα κατοικιών (ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας) χωρίς να μπορούν να βρουν αφού απουσιάζει από την ελληνική αγορά το αντίστοιχο ποιοτικό προϊόν.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki