Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα σπίτια της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Μια νέα δραστηριότητα προστίθεται στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, καθώς μέσω της θυγατρικής ΤΟΜΗ επεκτείνει τις υπηρεσίες που παρέχει στον τομέα των ακινήτων με στόχο τους ξένους υπηκόους που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα ώστε να αποκτήσουν άδεια παραμονής.

Οι «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες για Ξένους Κατόχους Ακινήτων στην Ελλάδα» απευθύνονται σε ιδιώτες οι οποίοι αναζητούν ακίνητο στη χώρα μας με εξασφάλιση 5ετούς άδειας παραμονής. Η θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ ετοιμάζει, μάλιστα, ειδικό δικτυακό τόπο, αλλά και σχετικό κατάλογο με ακίνητα αξίας άνω των 250.000 ευρώ.

Η νομοθεσία που προώθησε η σημερινή κυβέρνηση, στο πρότυπο αντίστοιχων πρωτοβουλιών από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προβλέπει πως το δικαίωμα 5ετούς άδειας διαμονής χορηγείται σε ξένους υπηκόους που θα αγοράσουν ακίνητο αξίας άνω των 250.000 ευρώ ή κατέχουν χρονομεριστική μίσθωση τουλάχιστον δεκαετούς διαρκείας, ή έχουν συμβόλαιο μίσθωσης ξενοδοχειακών καταλυμάτων ή τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών σε σύνθετα τουριστικά καταλύματα, τουλάχιστον δεκαετούς διαρκείας.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki