Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Επενδύουν στην παραθεριστική κατοικία

Την κρίση σε ευκαιρία επέλεξαν να μετατρέψουν δυναμικοί επιχειρηματίες, εν μέσω λουκέτων, πωλητηρίων και ασφυκτικών συνθηκών λειτουργίας, επενδύοντας στις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού. Η πιο «φρέσκια» και πολυτελής άφιξη ξενοδοχειακής μονάδας, είναι το ξενοδοχείο Amanzoe. Η μονάδα, 5 αστέρων, αποτελεί μέρος του επενδυτικού προγράμματος «Τhe Porto Helli Collection» που υλοποιεί στο Πόρτο Χέλι ο όμιλος Dolphin Capital Ιnvestors . Η ασιατική ξενοδοχειακή αλυσίδα Αman Resorts θα διαθέτει το management του ξενοδοχείου Αmanzoe. Eπίσης, θα είναι το πρώτο συγκρότημα της αλυσίδας στην Ευρώπη που συνδυάζει ξενοδοχειακή εγκατάσταση με τουριστικές κατοικίες προς πώληση.

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το επενδυτικό πρόγραμμα του κυπριακού ομίλου Λεπτού στην Κρήτη. Ο όμιλος δημιουργεί 15 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων στην ιστορική περιοχή του Μάλεμε, τουριστι­κό συγκρότημα για την κατασκευή 255 εξοχικών κατοικιών και επαύλεων, εκ των οποίων οι 65 έχουν κατασκευαστεί. Στον Κόλπο του Κισσάμου, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από τα Χανιά, δημιουργείται το συγκρότημα Viglia Beach Villas. Εδώ κτί­ζονται 16 πολυτελείς επαύλεις πάνω στο κύμα. Πέντε επαύλεις αξίας πέραν των 300 χιλιάδων ευρώ εκάστη, έχουν ήδη πουληθεί σε Ρώσους πελάτες. Στο κέντρο της πόλης των Χανίων ο Όμιλος Λεπτού έχει αποκτήσει μια έκταση 12 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, στην οποία σχεδιάζεται να κτιστεί συγκρότημα πολυτελών κατοικιών (τύπου πεντάστερου ξενοδοχείου) κι ένα μικρό εμπορικό κέντρο Η μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας Λεπτός στα Χανιά, σχεδιάζεται να γίνει στον λόφο Costa Nopia, πάνω στο ακρωτήρι Σπάθα στον κόλπο του Καστελιού. Σε έκταση 1.000 στρεμμάτων υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση 800 επαύλεων, πολυτελούς ξενοδοχείου, συ­νεδριακού κέντρου και μαρίνας σκαφών.

Πάνω από 60 εκατ. ευρώ εκτιμάται ο προϋπολογισμός για την ανακατασκευή του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκρο­τήματος «Πόρτο Υδρα». Τα σχέδια του ομίλου Ρέστη για την επένδυση στην Ερμιόνη Αργολί­δας περιλαμβάνουν την πλήρη αναμόρ­φωση των εγκαταστάσεων με στόχο τη δημιουργία τουριστικών κατοικιών παράλληλα με τη λειτουργία ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki