Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Προσωρινά τέλος το «Μακεδονία Παλλάς»;

Διακόπτει τη λειτουργία του, στις 27 Δεκεμβρίου 2011, το ιστορικό ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης;

Σήμερα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση, από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη, για το μέλλον του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλάς». Στελέχη του ανέφεραν  ότι ο όμιλος αναμένει απάντηση από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε νέες προτάσεις που έχει καταθέσει σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ, χθες, δημιουργήθηκε αναστάτωση από επιστολή της διεύθυνσης του ξενοδοχείου προς πελάτες του, η οποία φέρεται να ανέφερε ότι το ξενοδοχείο δεν κάνει κρατήσεις μετά τις 27 Δεκεμβρίου. «Αφού σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας σταματά να λειτουργεί το ξενοδοχείο ‘Μακεδονία Παλλάς’, στις 27/12/2011. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση», αναφέρει η  ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση σήμερα ο όμιλος αναμένεται να ξεκαθαρίσει επίσημα τη θέση του.

Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά την καταγγελία της σύμβασης μισθώματος του ξενοδοχείου, από πλευράς του ομίλου, όταν σημειώθηκε «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με το ΙΚΑ στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει η μονάδα.Με την οριστικοποίηση του ναυαγίου η εταιρεία θα πρέπει να παραδώσει το ακίνητο στο ΙΚΑ τον Ιανουάριο του 2012, κάτι που σημαίνει ότι το ξενοδοχείο - σύμβολο για τη Θεσσαλονίκη θα σταματήσει τη λειτουργία του.Μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ ενέκρινε τη διενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την πρόσληψη συμβούλου αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας που θα αναλάβει να εκπονήσει σχετική μελέτη, προκειμένου να ακολουθήσει διεθνής διαγωνισμός για τον επενδυτή που θα αναλάβει τη διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας.

 

 

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki