Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Στο Βιετνάμ ο δεύτερος υψηλότερος πύργος της Ασίας

Στο Ανόι, τη πρωτεύουσα του Βιετνάμ, πρόκειται να χτιστεί ο δεύτερος υψηλότερος πύργος της Ασίας, απόδειξη της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Το κτίριο ύψους 528 μέτρων και 102 ορόφων, είναι σχεδιασμένο από τον ιάπωνα αρχιτέκτονα Νίκεϊ Σέκκεϊ σε μία περιοχή λίγο έξω από το κέντρο από το Ανόι. Το κόστος της κατασκευής του πύργου εκτιμάται στα 1,2 εκατομμύρια δολλάρια και χρηματοδοτείται από τις εταιρείες: Petro Vietnam Construction Joint Stock Corporation (κατασκευαστική εταιρεία), Vietnam National Oil and Gas Group( εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου), Ocean Group και την εταιρεία SSG Group που ασχολείται με ακίνητα.

Ο πύργος αναμένεται να στεγάσει διαμερίσματα, επιχειρήσεις και εμπορικά κέντρα.

Το Βιετνάμ είναι μία από τις ανερχόμενες οικονομίας της Άπω Ανατολής. Τα τελευταία χρόνια υπήρχε μία έκρηξη στο κατασκευαστικό τομέα καθώς και στο τομέα της αγοράς ακινήτων.

Το κραχ των ακινήτων επηρέασε την οικονομία του Βιετνάμ και τη βύθισε στην ύφεση. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι ανακάμπτει με γρήγορους ρυθμούς, με το ΔΝΤ να προβλέπει ρυθμούς ανάπτυξης 6% για το 2010 και 6.5% για το 2011. Οι βιετναμέζικες εταιρείες επεκτείνονται και δημιουργούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίες, ενώ ο πλούτος που παράγουν αξιοποιείται για περαιτέρω επενδύσεις εντός της χώρας.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki