Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Μετακομίζει με ...νόμο

Με την ενσωμάτωση ειδικής νομοθετικής ρύθμισης σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο κατατίθεται στη Βουλή, «ξεμπλοκάρει» και η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΥΠΕΚΑ στο παλιό κτήριο του Μινιόν, η οποία , θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2013, Οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου επειδή, οφείλονταν στην συγκεκριμένη νομοθετική παρέμβαση. Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του δήμου Αθηναίων, όπως επίσης και της τοπικής κοινωνίας, για την επιτάχυνσή του.

Επίσης σε μεταστέγαση όλων των υπηρεσιών του θα προχωρήσει το έως το τέλος του χρόνου το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να κάνει οικονομία, να μειωθούν οι λειτουργικές δαπάνες και μην ξοδεύονται χρήματα σε ενοίκια.

Ετσι όλες οι υπηρεσίες του υπουργείου θα μεταφερθούν σε ένα κτίριο, στην οδό Σταδίου. Το πρώτο νοικιασμένο κτίριο που θα εγκαταλειφθεί είναι αυτό της Οδού Πειραιώς όπου σήμερα στεγάζονται ο υφυπουργός και η γενική γραμματέας του υπουργείου καθώς και όλες οι υπηρεσίες της γενικής διεύθυνσης εργασίας.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki