Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΚΑΒΑΛΑ:Εμπορικά κέντρα τα στρατόπεδα

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα από την Κοινοτική Πρωτοβουλία «Νοτιοανατολική Ευρώπη». Ο τίτλος του προγράμματος είναι: «FATE - Από Στρατόπεδα σε Επιχειρηματικά Κέντρα». Κύριος στόχος του είναι η ανάδειξη εξειδικευμένων δράσεων για την μετατροπή παλαιών στρατοπέδων σε οργανωμένες δομές επιχειρηματικότητας ή εκκολαπτήρια επιχειρήσεων.
Για τις ανάγκες του προγράμματος στελέχη του Δήμου Καβάλας παραβρέθηκαν στη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής Διαχείρισης και Υλοποίησης του FATE που έγινε στην πόλη Χεβιτζ της Ουγγαρίας. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν από κοινού οι δύο περιφέρειες της Παννονίας και της Τζάλα που βρίσκονται στα σύνορα με την Αυστρία, Σλοβενία και Κροατία.
Στη συνάντηση έγινε μια εκτενής παρουσίαση των δράσεων και ενεργειών που έχουν υλοποιηθεί κατά την πρώτη περίοδο του έργου που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2009. Την παρουσίαση του Δήμου Καβάλας έκανε η ειδική σύμβουλος του Δήμου κ. Ιώ Χατζηβαρύτη. Με τη χρήση των ανάλογων διαφανειών η κ. Χατζηβαρύτη παρουσίασε την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση στο Νομό Καβάλας, τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως επίσης και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Νομό.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki