Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Εμπορικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας

Σήμερα ανοίγει τις πύλες τους στο καταναλωτικό κοινό το Athenian Capitol το εμπορικό κέντρο του ομίλου Χαραγκιώνη. Η προσέλκυση επισκεψιμότητας είναι το στοίχημα για την εταιρεία και για το σκοπό αυτό μέσα στο εμπορικό κέντρο θα λειτουργήσει από αύριο Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου Μουσείο Κλασικού Αυτοκινήτου. Στη λειτουργία του μουσείου ο όμιλος Χαραγκιώνη στηρίζει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες του για την προσέλκυση επισκεπτών στο Athenian Capitol. Στο Athenian Capitol, project αξίας 45 εκατ. ευρώ, λειτουργεί ήδη super market της αλυσίδας Carrefour, ενώ σήμερα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα καταστήματα Spider, Imaginarium, Robe di Kappa, Admiral, Venus Victoria, καθώς επίσης τα καφέ και εστιατόρια.

Υπενθυμίζεται, ότι στο κέντρο της πρωτεύουσας βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την ανακατασκευή του κτιρίου της Πατησίων που ήταν εγκατεστημένο το ΜΙΝΙΟΝ ενώ πρόσφατα, δόθηκε προς χρήση ο χώρος του παλιού κινηματογράφου ΑΣΤΡΟΝ στην Σταδίου.

Αν και ο όμιλος έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στο αξονα της Στάδίου εντούτοις η μείωση του τζίρου των μπορικών καστημάτων προκαλούν εύλογες ανησυχίες για το χρόνο που θα διαρκέσει η ύφεση αλλά και για το κατα πόσο μία εμπορική επιχείρηση που βρίσκεται στην "λεωφόρο των διαδηλώσεων" μπορεί να εξασφαλίσει ικανοποιητικό  περιβάλλον οικονομικής επιβίωσης.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki