Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κηφισός Vs Κηφισίας.

Η αγορά της δυτικής Αθήνας βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ανταγωνισμού των εμπορικών κέντρων. Με άξονα τον Κηφισό και συγκεκριμένα το τμήμα απο την Ιερά οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη ανπτύσσεται ο νέος εμπορικός πυρήνας της Αθήνας που στοχεύει όχο μόνο στις αγορές των μεγάλων δήμων της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά αλλά και της δυτικής Ελλάδας.

Αν και το εμπορικό κέντρο στον Ελαιώνα εξακολουθεί να παραμένει μετέωρο εντούτοις η επόμενη μεγάλη κίνηση τοποθετείται τη επόμενη άνοιξη με το άνοιγμα ενός νέου εμπορικού κέντρου. Συγκεκριμενα τον Μάρτιο του 2011 αναμένεται να ανοίξει το «Kifissos Mall» της Βιοχάλκο, στο οποίο έχουν μισθώσει καταστήματα μεγάλα ονόματα του λιανεμπορίου, όπως Carrefour, Elmec Sport, H&M, Sprider, Nike, καθώς και το κατάστημα παιχνιδιών Μουστάκας. Το νέο mall, συνολικής επιφάνειας 20.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει περί τα 75 καταστήματα, επιφάνειας 35 έως 1.500 τ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί συμφωνίες μισθώσεων για πάνω από το 70% των καταστημάτων. Το εμπορικό κέντρο αναπτύσσεται πάνω στον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου, τη Λεωφόρο Κηφισού, ανάμεσα σε πολλούς, παράπλευρους, σημαντικούς άξονες της περιοχής, όπως η Πέτρου Ράλλη, η Ιερά Οδός και η Θηβών, ενώ είναι πολύ κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Επίσης, εντάσσεται σε ευρύτερο εμπορικό συγκρότημα συνολικής έκτασης 59.500 τ.μ. στο οποίο βρίσκεται και το εμπορικό κατάστημα ΙΚΕΑ και παρέχει δωρεάν χώρο στάθμευσης 2.500 θέσεων.

Υπενθυμίζεται  επίσης ότι στην περιοχή έχουν ήδη τοποθετηθεί και άλλες μεγάλες αλλυσίδες κυρίως του χονδρεμπορίου αλλά και ηλεκτρικών ειδών .

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki