Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΙΩΝΝΙΝΑ:Τι αλλάζει στη πόλη

Σύμφωνα με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης των Ιωαννίνων γίνονται οι παρακάτω τροποποιήσεις σε δρόμους της πόλης μας:

1.       Αντιδρόμηση της οδού ΚΩΣΤΑΚΗ με είσοδο από ΚΑ΄ Φεβρουαρίου (κόμβος ΚΑ’ Φεβρουαρίου–Βογιάνου– Νικοπόλεως) και έξοδο την οδό Παπανικολάου .

Η ρύθμιση αυτή θα ισχύει μέχρι να γίνει  διάνοιξη  της οδού Κολοκοτρώνη , οπότε η παραπάνω οδός (Κωστάκη) γίνεται πεζόδρομος.

2.       Μονοδρόμηση οδού ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ με είσοδο από τη διασταύρωσή της με την οδό Μανωλιάσσης και έξοδο την οδό ΚΕΝΑΝ ΜΕΣΣΑΡΕ (παράπλευρη οδός) .

3.       Μονοδρόμηση οδού ΚΑΡΟΛΟΥ ΡΑΒΙΕΡΟΥ με είσοδο από την διασταύρωσή της με την οδό ΚΕΝΑΝ ΜΕΣΣΑΡΕ και έξοδο την οδό ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ.

4.      Μονοδρόμηση οδού (πάροδος ΚΕΝΑΝ ΜΕΣΣΑΡΕ) με είσοδο από την διασταύρωσή της με την οδό ΚΕΝΑΝ ΜΕΣΣΑΡΕ και έξοδο την οδό ΤΣΙΑΝΟΥ.

5.      Μονοδρόμηση οδού ΒΑΖΑΛΟΥΚΑ με είσοδο από την διασταύρωσή της με την οδό Αναγνωστοπούλου και έξοδο ΚΕΝΑΝ ΜΕΣΣΑΡΕ.

6.       Μονοδρόμηση οδού ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ με είσοδο από την διασταύρωσή της με την οδό ΚΑΡΟΛΟΥ ΡΑΒΙΕΡΟΥ και έξοδο την οδό ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

7.       Μονοδρόμηση οδού Γ.ΜΑΚΗ , να μονοδρομηθεί και το υπόλοιπο τμήμα την οδού Γ. ΜΑΚΗ μέχρι την Λεωφόρο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ήτοι από οδό Μόσχου Τζαβέλλα μέχρι Λεωφόρο Τζαβέλλα).

Επίσης ορίζονται θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ στις οδούς:

·      Θ. Πασχίδη 111

·      Μ. Γεωγράφου 22

·      Άγγελου Χατζή 4

·      ΚΑ’  Φεβρουαρίου 129

·      Καποδιστρίου 53

·      Γερακάρη 3 και τέλος

·      Δωδώνης 11

8.       Να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης δικύκλων επί της οδού Μπιζανίου (απέναντι από το ρολόι της πλατείας).

9.       Ορίζει δύο χώρους στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων προς επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών: α) Στην οδό Πουκεβίλ έμπροσθεν του ξενοδοχείου ΑΛΕΞΙΟΣ και β) στην οδό ΣΙΝΑ συνέχεια της πιάτσας ΤΑΧΙ μέχρι την παλαιά είσοδο και έξοδο οχημάτων στο παλαιό ΚΤΕΛ (Αίτημα ιδιοκτητών ξενοδοχείων) .

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki