Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

«Κλειστά» τα δάση για πρόληψη πυρκαγιών

Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς και δάση σε ημέρες και ώρες που θεωρούνται επικίνδυνες αποφασίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.
Το ΚΣΟΠΠ συνεδρίασε παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να εξετάσει το συντονισμό και την ετοιμότητα των φορέων της δημόσιας διοίκησης και της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών κατά την φετινή θερινή περίοδο.
Κατά τη σύσκεψη ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης περιέγραψε το σύνολο των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο πλαίσιο της φετινής αντιπυρικής περιόδου (Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, Εγκύκλιος Σχεδιασμού και Δράσεων Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών, ημερήσια ηλεκτρονική έκδοση Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, θέσπιση κριτηρίων στην κατανομή πιστώσεων αντιπυρικής προστασίας στους ΟΤΑ, καταγραφή χώρων εναπόθεσης απορριμμάτων, διεθνής συνδρομή, εθελοντές κλπ). Οι λοιποί συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στα αντίστοιχα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας που έλαβαν και υλοποίησαν φέτος.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki