Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Περιμένουν την νέα εγκύκλιο για τα "τυφλα" οικόπεδα

worldΑν και διαφαίνεται κάποια λύση στο θέμα της εγκυκλίου για τα "τυφλά" με την έκδοση νέας εγκυκλίου με την οποια θα αντιμετωπίζεται η αναδρομικότητα εντούτοις οι αντιδράσεις δεν φαίνεται να περιορίζονται.Παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης απο Κυκλάδες, Ιόνια νησιά  και Πελοπόνησο σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις επισήμαιναν ότι περιμένουν να δούν την νέα εγκύκλιο και μετά να δώσουν το σήμα "λήξης του συναγερμού" .
"Θα πρέπει να δουμε τις διατυπώσεις της νέας εγκυκλίου και να ενημερώσουμε τους δημότες αλλά και τους επαγγελματίες για τα νέα δεδομένα. Προς το παρόν αναστείλαμε κάθε προγραμματισμένη αντίδραση αλλά είμαστε σε στάση αναμονής" δήλωνε χαρακτηριστικά στέλεχος ΟΤΑ της Πελοποννήσου.
Απο την άλλη πλευρά όμως , επαγγελματίες που δραστηριοπούνται στην αγορά ακινήτων εξεφραζαν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις απο την αναστάτωση που έχει προκληθεί
"Αυτή η εκκρεμότητα θα πρέπει να τελειώσει άμεσα γιατί η παράταση της θα έχει ολέθριες συνέπειες στην ήδη "κατεψυγμένη" αγορά" επισήμανε μεσίτης που δραστηριοποιείται στην αγορά των Κυκλαδων και συμπλήρωνε " μία διαπργματευση που είχε ξεκινήσει εδώ και τρείς μήνες σταμάτησε μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο της εγκυκλίου".

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki