Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΑυθαίρεταΗμιυπαίθριοι: Η πολιτική των εκβιασμών

Καθεστώς τρόμου προσπαθούν να επιβάλλουν στην αγορά τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Οικονονομικών που με κάθε ευκαιρία προαναγγέλουν "σαφάρι" ελέγχων για ημιυπαίθριους και αυθαίρετα.

Στην περίπτωση των ημιυπαίθριων λένε, ότι  οι έλεγχοι θα γίνουν απο πολεοδομίες και το Σώμα Επιθεωρητών . Φυσικά οι πολεοδομίες έχουν δηλώσει αδυναμία για το έλεγχο λόγω έλλειψης προσωπικού ενώ με τον Καλλικράτη περνούν στον έλεγχο των περιφερειών.Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη επιστολή της η ΕΝΑΕ είχε δηλώσει αδυναμία διεκπεραίωσης ακόμα και της ρύθμισης για τους του ημιυπαίθριους λόγω έλλειψης προσωπικού.

Άλλο σαφάρι ελέγχων- κυρίως από την Εφορία- που διαρρέουν "ανώνυμες" πηγές αφορά στην είσπραξη των προστίμων στα αυθαίρετα. Όπως προκύπτει οι έλεγχοι αυτοί θα αφορούν σε αυθαίρετα που είναι ήδη γνωστά απο προηγούμενες ρυθμίσεις. Στην αγορά κυκλοφορεί μάλιστα με έμφαση η πληροφορία ότι θα ανατεθούν οι έλεγχοι σε ιδιωτικούς φορείς κάτι το οποίο εκτός απο αντισυνταγματικό δημιουργεί νέα δεδομένα στην ελληνική κοινωνία η οποία θα γυρίσει πίσω στην εποχή των...κουκούλοφόρων της κατοχής.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki