Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Βάζει φωτιές η ΒΙΠΕ στην Αχαϊα

dentroΗ ρύπανση από τα πυρηνελαιουργεία στη Βιομηχανική περιοχή και η ρύπανση του ποταμού Πείρου από τα υγρά απόβλητα, ήταν το θέμα σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαϊας.
Στη σύσκεψη, αποφασίστηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στις λειτουργούσες μονάδες της ΒΙΠΕ και ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αλλά και σε ώρες εκτός λειτουργίας των υπηρεσιών.
Επίσης, να γίνουν μετρήσεις στον ποταμό Πείρο και στο χείμαρρο Μαλιαγκού, από υπηρεσιακούς παράγοντες, για την τεκμηρίωση των καταγγελλομένων από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, των οποίων η εγρήγορση και βοήθεια είναι πολύτιμη.
Αποφασίστηκε ακόμα, να γίνει άμεσος καθαρισμός του χειμάρρου Μαλιαγκού.
Εξάλλου, καλείται η ΕΤΒΑ/ΒΙΠΕ, να προχωρήσει στην υλοποίηση των έργων, που έχει υποσχεθεί, στο χείμαρρο Μαλιαγκού και στην οριοθέτηση του χειμάρρου αυτού.
Παράλληλα, ομόφωνα αποφασίστηκε, να γίνεται όσο το δυνατό εντατικότερος έλεγχος στις λειτουργούσες μονάδες της ΒΙΠΕ, προκειμένου να μην ενοχλούν τους πολίτες, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής.Πάντως την ανάγκη θεσμοθέτησης ενός αυστηρού πλαισίου διαχείρισης και λειτουργίας της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, στο οποίο θα προβλέπεται η ισχυροποίηση του κοινωνικού ελέγχου για την προστασία του περιβάλλοντος, θέτει επισημαίνει η ΤΕΔΚ Νομού Αχαϊας

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki