Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πρασινήστε το σπίτι σας

Μπορεί οι κυβερνώντες να υπόσχονται "πράσινο" αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμή το μόνο που έχουμε δεί είναι: λόγια. Αντι λοιπόν να περιμένουμε απο αυτούς ας δούμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για λογαρισμό μας. Μία λύση λοιπόν είναι να πρασινήσετε την ταράτσα σας. Πως; Ακολουθήστε αυτά τα τέσσερα βήματα :

ΒΗΜΑ 1ο :Γυμνώστε το μπαλκόνι ή την ταράτσα σας χωρίς να χαλάσετε την αδιάβροχη επικάλυψη του τσιμέντου. Καλύψτε το με ένα στρώμα πάχους 10εκ. από χαλίκια, πουζολάνη, διασταλτικό άργιλο που θα χρησιμεύει για αποξήρανση και θα αποτρέπει τη στασιμότητα του νερού. Η κλίση του μπαλκονιού ή της ταράτσας πρέπει να εξασφαλίζει τη φυσική ροή του νερού προς την κατεύθυνση του σιφονιού.

ΒΗΜΑ 2ο :Απομονώστε το στρώμα χαλικιών που τοποθετήσατε πριν, με ένα υδατοπερατό ύφασμα εδαφοκάλυψης ώστε να εμποδίζει τα λεπτά συστατικά του χώματος να ανακατευτούν με τα χαλίκια, για να εξασφαλίζεται η ροή του νερού

ΒΗΜΑ 3ο : Καλύψτε με φυτικό χώμα πάχους επαρκούς για το γκαζόν (5-10εκ).

ΒΗΜΑ 4ο : Σπέρνετε και συντηρείτε αυτό το γρασίδι όπως θα κάνατε σε έναν κήπο, αρκεί να ποτίζετε λίγο περισσότερο το καλοκαίρι λόγο του λεπτού πάχους του χώματος.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki