Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Νέοι δρόμοι στη Λάρισα

Δύο σημαντικούς οδικούς άξονες στην Επαρχία Φαρσάλων θα κατασκευάσει η Νομαρχία Λάρισας με στόχο την πλήρη ανακαίνιση του οδικού δικτύου της περιοχής και τη σύνδεση του με το Ν.Καρδίτσας.
Πρόκειται για τους οδικούς άξονες Πολυνερίου- Πασχαλίτσας και Σταυρού.
Ο δρόμος Πολυνερίου- Πασχαλίτσας που βρίσκεται στα όρια του Ν. Καρδίτσας αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής και θα ενώσει τα Φάρσαλα με το γειτονικό νομό. Ο δρόμος έχει μήκος 3,5 χιλιόμετρα και ο προϋπολογισμός είναι 850.000 ευρώ. Σύμφωνα με τη μελέτη, θα κατασκευασθεί σχεδόν εξ' αρχής. Θα γίνουν εκσκαφές σε έδαφος γαιώδες και ημιβραχώδες σε πλάτος 8 μέτρων και επιχώσεις με αμμοχάλικο ποταμού. Θα κατασκευαστούν ακόμη τεχνικά έργα για την ασφάλεια του δρόμου και θα γίνει διπλή ασφαλτόστρωση πλάτους 7,50 μέτρων. Ο συγκεκριμένος δρόμος μέχρι σήμερα είναι χωματόδρομος.
Ο δεύτερος δρόμος είναι από το Σταυρό Φαρσάλων μέχρι τα όρια του Ν.Καρδίτσας. Έχει μήκος 2,5 χλμ., θα συνδέει την Επαρχία Φαρσάλων με το γειτονικό νομό και αποτελεί τμήμα πυκνής κυκλοφορίας της Επαρχίας. Το έργο έχει προϋπολογισμό 850.000 ευρώ. Ο δρόμος που θα ανακατασκευαστεί θα ξεκινά από το Σταυρό Φαρσάλων και θα καταλήγει στα όρια του ν. Καρδίτσας στη θέση "Γεφύρια". Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της Νομαρχίας Λάρισας ο δρόμος σήμερα παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις σε όλο του το μήκος και έχει καταστεί επικίνδυνος για τη διέλευση των οχημάτων. Για να αντιμετωπιστούν καθιζήσεις αλλά και διαβρώσεις θα γίνουν εκσκαφές, επιχώσεις και διαπλατύνσεις ώστε στην τελική του μορφή να έχει πλάτος 10 μέτρων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki