Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Εθνικός δρόμος με λάθος σήμανση

Επιστολές προς τον Υπουργό Μεταφορών Δημ. Ρέππα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και την εταιρεία Αυτοκινητόδρομο "Αιγαίο" απέστειλε χθες η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας, με την οποία ζητά την καλύτερη συντήρηση και βελτίωση της Ε.Ο. Βόλου - Βελεστίνου, τη σήμανση της ΠΑΘΕ και τον προγραμματισμό του ΟΣΕ εν΄ όψη των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.
Στην επιστολή του προς την Περιφέρεια το ΤΕΕ τονίζει ότι μετά από ένα χρόνο που προκηρύχθηκε γεωλογική μελέτη το ΤΕΕ δεν έχει πληροφορηθεί καμία εξέλιξη επί του θέματος, ενώ η κατάσταση στη συγκεκριμένη θέση επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τους οδηγούς.
Η καθυστέρηση που έχει επιδειχθεί μέχρι σήμερα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το παραπάνω θέμα είναι υπερβολικά μεγάλη και πρέπει να μεριμνήσει και να γνωστοποιήσει το χρονοδιάγραμμα άμεσης εκκίνησης των εργασιών.

Επίσης με επιστολή της προς την εταιρεία Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου Α.Ε. το ΤΕΕ Μαγνησίας ζητά να αλλάξουν οι πινακίδες σήμανσης που αφορούν την κατεύθυνση προς Βόλο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki