Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:Τα έργα ης επομενης χρονιάς

Κατατέθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Κατερίνης για το 2010. Σύμφωνα με αυτό θα αναδημιουργηθούν η θα δημιουργηθούν περίπου 220 χώροι πρασίνου σε όλη την πόλη, ενώ επίσης θα δημιουργηθούν νέα πεζοδρόμια με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, νέες οδοί ήπιας κυκλοφορίας καθώς και ένα ευρύ δίκτυο από ποδηλατόδρομους.
Ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας με συστηματικό πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων και την τοποθέτηση χιλίων επιστήλιων κάδων, αλλά και υδραυλικά βυθιζόμενων κάδων συλλογής αστικών απορριμμάτων.
Αναπλάθονται δρόμοι και κοινόχρηστοι χώροι στην πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα, προχωρά η μελέτη διαμόρφωσης του υπαίθριου χώρου στάθμευσης και του περιβάλλοντος χώρου πλατείας Δημοκρατίας, καθώς και η μελέτη διαμόρφωσης υπαίθριων χώρων στάθμευσης σε διάφορα σημεία της πόλης.
Ειδικότερα, για αναπλάσεις - διαμορφώσεις κοινοχρήστων χώρων, αναβάθμιση του αστικού και περιαστικού πρασίνου  και  έργα περιβάλλοντος, θα διατεθούν 10,4 εκατ.ευρώ, ενώ για έργα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διατεθούν αντίστοιχα 3,3 εκατ. ευρώ. Με την κατασκευή του δικτύου υπερόδειου φωτισμού, φωτίζεται ολόκληρη την πόλη, προσφέροντας υψηλή ποιότητα φωτισμού και μειωμένη κατανάλωση μέχρι και 40%.Επίσης 14,1 εκατομμύρια ευρώ διατίθενται για την δημιουργία νέων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.
Στο Τεχνικό Πρόγραμμα περιλαμβάνονται ακόμη η κατασκευή θεάτρου - χώρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων και η κατασκευή διαχρονικού μουσείου Κατερίνης, συνολικού προϋπολογισμού 700 χιλ.ευρώ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki