Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Δ.ΑΤΤΙΚΗ:Νέος εργολάβος για το Θριάσιο

Συνεδρίασε  η Νομαρχιακή Επιτροπή Υποδομών και Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής, προκειμένου να εξετάσει, μεταξύ άλλων, το ζήτημα  της κατασκευής του Δικτύου Ακαθάρτων Θριασίου  Πεδίου (δευτερεύον δίκτυο), που εκτελεί η Νομαρχία Δυτικής Αττικής.
Το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί αφορούσε την αποδοχή από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων της αίτησης θεραπείας περί διάλυσης της εργολαβίας που είχε καταθέσει ο ανάδοχος του έργου λόγω καθυστέρησης πληρωμών.
Επισημαίνεται ότι για την καθυστέρηση  αυτή δεν ευθύνονται στο παραμικρό οι Υπηρεσίες της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής όπως εξάλλου επισημαίνεται και στην αλληλογραφία μεταξύ των  πρώην  ΥΠΕΧΩΔΕ και ΥΠΟΙΟ. (Έγγραφο 160447/30-1-09).
Κατόπιν όλων αυτών η Νομαρχιακή Επιτροπή αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων περί διάλυση της υπόψη εργολαβίας και να δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής να προχωρήσει άμεσα στη συνέχεια της διαδικασίας όπως προβλέπεται από το σχετικό νόμο. Δηλαδή να καλέσει κατά σειρά τον δεύτερο και τρίτο μειοδότη του διαγωνισμού ώστε να συνεχίσουν, τις υπολειπόμενες εργασίες με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που είχαν υποβάλει κατά τον διαγωνισμό.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki