Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον υπουργό Οικονομικών

mikrofono2Αν πάει κάποιος σήμερα σε ένα τραπεζικό κατάστημα που βρισκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας θα καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στην οικονομία.
Το πρώτο που θα διαπιστώσει είναι ότι η κίνηση για το σφάγισμα των επιταγών έχει αυξηθεί. Αντίθετα έχουν μειωθεί τα τηλέφωνα για την αντικατάσταση των επιταγώ, Δηλαδή ο κομιστής της επιταγής τηλεφωνούσε στη τράπεζα να του στείλει πίσω μία επιταγή ενός πελάτη του και την αντικαταστούμε είτε με άλλη του ιδίου πελάτη με μεταγενέστερη ημερομηνία είτε με άλλου εκδότη. Και όλα αυτά για να επιμηκύνει το χρόνο εξόφλησης της οικονομικής υποχρέωσης. Πλέον αυτό έχει περιοριστεί είτε λόγω έλλειψης ρευστότητας του προμηθευτή είτε λόγω της πεποίηθησης ότι απλώς μεταθέτει χρονικά το πρόβλημα.
Θα διαπιστώσει επίσης , ότι ο αριθμός των θυρίδων που ζητούν έχει αυξηθεί κατακόρυφα .
Θα διαπιστώσει ότι έχουν πληθύνει τα ερωτήματα για κλείσιμο λογαριαδμών και διακράτηση των αποταμιεύσεων απο τους ίδιους τους καταναλωτές,
Θα διαπιστώσει την άρνηση των τραπεζών είτε να χορηγήσουν νέα δάνεια είτε να αυξήσουν τα πιστωτικά όρια πελατών τους.
Θα διαπιστώσουν επίσης, μιλώντας με το διευθυντή του καταστήματος, ότι οι καθυστερήσεις στην εξόφληση των δανείων -προσωρινές και οριστικές- έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki