Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το πραγματικό πρόσωπο του κέντρου της Αθήνας

dentroΈνας στους πέντε κατοίκους  είναι μετανάστης.460 σημεία του ιστορικού κέντρου της πόλης είναι εγκατεστημενοι οι περισσότεροι απο τους 1700 ανέργους. Η πιό κεντρική περιοχή της πόλης υποβαθμίζεται καθημερινά απο την διακίνηση των ναρκωτικών.Στην πόλη λειτουργούν 243 παράνομοι οίκοι ανοχής και μόλις 7 νόμιμοι.
Δεν πρόκειται για μία τριτοκοσμική πόλη αλλά για την πρωτεύουσα μίας χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και μέλους της ευρωζώνης. Της Αθήνας .Αυτή μάλιστα είναι η περιγραφή της κατάστασης στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας το οποίο κινείται πλέον σε ρυθμούς γκετοποίησης η οποία με τα σημερινά δε
Αυτά τα όχι και τόσο κολακευτικά χαρακτηριστικά χρησιμοποίησε για να περιγράψει την  κατάσταση στο ιστορικό κέντρο της πόλης ο πλέον αρμόδιος. Ο δήμαρχος της , ο  κ. Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος άνοιξε και θέμα με την δημόσια υγεία καθώς -όπως είπε- υπάρχουν εκθέσεις που δείχνουν έξαρση της φυματίωσης, της ηπατίτιδας και του AIDS και αυτό όχι γιατί φταίνε οι μετανάστες αλλά γιατί στις χώρες από τις οποίες προέρχονται δεν υπάρχει ούτε ως έννοια η δημόσια υγεία.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki