Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πως θα αντιμετωπίσετε την τράπεζα

Μια ποικιλία παραγόντων μπορεί να σας κρατήσει μακρυά από την έγκριση στεγαστικού δανείου. Ενα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα , ανεπαρκές εισόδημα για το μέγεθος του δανείου που θέλετε, ανεπαρκής προκαταβολή και υπερχρέωση είναι μερικοί από αυτούς Ας ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές που έχετε προκειμένου να αντιμετωπίσετε τυχόν τέτοια προβλήματα.

1. Βελτιώστε το πιστωτικό σας προφιλ

Για τους δανειστές, το πιστωτικό αποτέλεσμά σας αντιπροσωπεύει την πιθανότητα ότι θα κάνετε τις πληρωμές κάθε μήνα. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας δεν είναι ικανοποιητικό τότε χαρακτηρίζεστε υψηλού κινδύνου και θα έχετε δυσκολία να πάρετε δάνειο Τα μετρα που μπορείτε να πάρετε για να βελτιώσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας σχετικά γρήγορα είναι η πληρωμή μέρους του ήδη υφιστάμενου χρέους και η αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέονται με τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Επίσης όταν εκκρεμεί η αίτηση για στεγαστικό μη ζητήσετε -ακόμη και από άλλη τράπεζα- νέο δάνειο.

2. Η εικόνα του εισοδήματος

Εάν οι δανειστές κρίνουν ότι το εισόδημά σας δεν είναι αρκετά υψηλό, ρωτήστε τους πόσο περισσότερο θα πρέπει να είναι ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις για το ποσό δανείου που θέλετε. Μία λύση είναι μία δεύτερη δουλειά μερικής απασχόλησης. Δυστυχώς, όμως , οι δανειστές μπορεί να την θεωρήσουν ως προσωρινή. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι η λύση μίας μεγαλύτερης ίδιας συμμετοχής μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

3. Μοιραστείτε τον κίνδυνο

Η μεγαλύτερη προκαταβολή και το μικρότερο ποσό του δανείου είναι δύο παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν θετικά την αξιολόγηση της τράπεζας . Οι δύο αυτοί παράγοντες θα σας βοηθήσουν ώστε να καλύψετε τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

4. Να μην πληρώσετε για την αγορά περισσότερο από την εκτίμηση της τράπεζας.

Η τράπεζα δεν θέλει να δανείζει περισσότερο από την αξία του σπιτιού. Ο λόγος; Η προσημείωση για αυτή σημαίνει ότι αν πάει κάτι στραβά θα εισπράξει τα χρήματα της από την πώληση του σπιτιού.

5. Μειώστε το χρέος σας

Για έναν δανειστή, το τι συνιστά υπερβολικό χρέος δεν είναι ένα συγκεκριμένο ποσό αλλά είναι μια συνολική μηνιαία πληρωμή για την εξυπηρέτηση του. Για τον λόγο αυτό υπολογίζουν το ποσοστό του εισοδήματος που απαιτείται για την εξυπηρέτηση του συνολικού χρέους. Η μείωση των δαπανών εξυπηρέτησης είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να σας χορηγήσουν δάνειο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki