Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα "κόλπα" για να σας πάρουν το σπίτι...

Οι εποχές είναι δύσκολες και ακόμα πιό δύσκολες για δανεικά. Οι τράπεζες έχουν κλειστά τα γκισέ και στην αγορά έχουν εμφανιστεί διάφοροι που εμφανίζονται διατεθειμένοι να  δώσουν δανεικά αρκεί να υπογράψετε...Μερικοί αδίστακτοι δανειστές μπορούν να προσφέρουν δάνεια σε ηλικιωμένους ή χαμηλού εισοδήματος ιδιοκτήτες σπιτιών ή σε  άτομα με τα πιστωτικά προβλήματα, υποσχόμενος ότι το δάνειο θα κανονιστεί ...

Εμείς λοιπον στο realestatenews.gr αποπειραθήκαμε να συντάξουμε την "μαύρη βιβλο" των δανείων .Τώρα αν το καταφέραμε εσείς θα το κρίνετε. Βασικά, εάν ένα δάνειο ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον δεν είναι. Αλλά πέρα από αυτό, υπάρχουν ορισμένα ενδεικτικό σημάδια ότι κάτι δεν έχει πάει καλά και τότε εσείς θα πρέπει να προχωρήσετε με εξαιρετική προσοχή.

Αποφύγετε κάθε δανειστή ο οποίος:

* Πιέζει σε δανεισμομε περισσότερα χρήματα από ό, τι χρειάζεστε.

* Σας ωθεί στο να αποδεχτείτε μηνιαίες δόσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Εάν η εισροή είναι περισσότερο από την εικροή σας, θα βρεθείτε σε δύσκολη μάλλον γρήγορα. Ούτε το ελληνικό δημόσιο μπόρεσε να ξεφύγει με ελλείμματα.

* Παραλείπει να σας παρέχουμε τις απαιτούμενες υποχρεώσει του δανείου, ή λέει δεν χρειάζεται να τα διαβάσετε. Σύμφωνα με το νόμο, οι δανειστές πρέπει να πληροφορούνται για το συνολικό ετήσιο πραγματικό επιτόκιο.Το ΣΕΠΕ αποτελεί ένα εργαλείο αγορών σύγκρισης που δεν περιλαμβάνει μόνο το επιτόκιο αλλά και τις συνολικές χρεώσεις. Ολα αυτά είναι πολύτιμες πληροφορίες, και πρέπει να τις γνωρίζετε Και αν δεν καταλαβαίνετε, ζητήστε βοήθεια απο κάποιον που εμπιστεύεσαι. Αυτός θα μπορούσε να είναι δικηγόρος, οικονομικός σύμβουλος ή ο συνήγορος του καταναλωτή.

* Υπόσχεται ένα πράγμα και παραδίδει ένα άλλο. Στην πραγματικότητα, ακόμα και αν ο δανειστής σας εξηγεί τι συμβαίνει, η καλύτερη κίνηση είναι η φυγή.. * Σας λέει ότι όλα είναι εντάξει και σας ζητά να υπογράψετε λευκά έντυπα. Ποτέ

* Λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε αντίγραφα των εγγράφων σας πριν την υπογραφή. Ή δεν θα σας δώσει αντίγραφα των εγγράφων που θα σας ζητησεί να υπογράψετε.

* Λέει ότι δεν μπορεί να δώσει τα πραγματικά συμπληρωμένη έγγραφα εκ των προτέρων, αλλά ταυτόχρονα αρνείται να δώσει κενά έγγραφα που δεν έχουν ακόμη συμπληρωθεί ώτε να μπορείτε να τα σπίτι και να τα μελετήσετε . Σε περίπτωση που δεν τα δίνει και επιμένει μήπως πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχουν κάτι να κρύψουν.

* Δεν θα σας δώσει αντίγραφα του τι έχετε υπογράψει . Τα έγγραφα αυτά περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Εάν ο δανειστής σας δεν θέλει για να έχετε ένα σετ, τότε έχει κάνει κάτι ένα τρομερό λάθος.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki