Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πέντε λόγοι για να ξεπληρώσετε το δάνειο

Πολλοί ρωτούν αα πρέπει να ξοφλήσουν πρόωρα το στεγαστικό τους δάνειο. Εμείς βρήκαμε πέντε λόγους για τους οποίους είναι συμφέρουσα η πρόωρη αποπληρωμή.

Το δάνειο κοστίζει…

Ακόμη και με τα σημερινά χαμηλά επιτόκια η μηνιαία δόση ενός στεγαστικού δανείου «ρουφά» έσοδα του οικογενειακού προϋπολογισμού τα οποία θα μπορούσαν να πάνε σε άλλες επενδύσεις.

Ρευστότητα

Η αποπληρωμή ενός δανείου παρέχει την δυνατότητα αξιοποίησης της βελτιωμένης πιστοληπτικής ικανότητας σας για να αντλήσετε ρευστότητα για μία άλλη επένδυση είτε σε κάποιο ακίνητο ή και ακόμα στη δουλειά σας…

Οι υψηλές αποδόσεις

Σίγουρα υπάρχουν αυτή την στιγμή επενδύσεις που μπορεί να έχουν υψηλότερες αποδόσεις. Για παράδειγμα , ο χρυσός ή τα μέταλλά ή ακόμα και ακίνητα που προσφέρουν ενοίκιο. Από τα χρήματα που θα εξοικονομήστε σίγουρα μπορείτε να «κτίσετε» ένα καινούργιο χαρτοφυλάκιο κινητών αξιών με μεγαλύτερο κίνδυνο φυσικά αλλά με καλύτερες αποδόσεις.

Ασφάλεια έναντι απώλειας του εισοδήματος

Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει πρέπει να πληρώνετε την δόση. Η ασφάλεια που θα νοιώσετε αν σταματήσετε την καθιερωμένη βόλτα στο γκισέ της τράπεζας είναι ανεκτίμητη ακόμα και αν έχετε τα χρήματα της δόσης.

Το χρέος είναι κακό

Αν και το να χρωστάς δεν είναι καταστροφή ,εντούτοις σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς κάθε χρέος δεν ξέρει κανείς που μπορεί να οδηγήσει. Όσο πιο γρήγορα το ξεφορτώνεσαι τόσο το καλύτερο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki