Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Προχωρά ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος

leftaΔιαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος (Ε 65) έδωσε ο εκπρόσωπος της "Εγνατία Α.Ε." η οποία εποπτεύει και τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος, κ. Δημήτρης Πέγιος στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Καρδίτσας. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα έργα προχωρούν κανονικά, το Δημόσιο έχει καλύψει τις υποχρεώσεις του μέχρι σήμερα και οι κατασκευαστές ενδιαφέρονται επίσης το έργο να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν.
Ο κ. Πέγιος έδωσε λεπτομέρειες για την πορεία εκτέλεσης των απαλλοτριώσεων ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός και για το ενδεχόμενο να «μπλοκαριστεί» το έργο από προσφυγές περιβαλλοντικών οργανώσεων, υποστηρίζοντας ότι ο αυτοκινητόδρομος έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες περιβαλλοντικές άδειες.
Ο Ε 65, μήκους  174 χιλιομέτρων, θα ενώσει τη Λαμία με την Εγνατία οδό, στο τμήμα Παναγιά – Γρεβενά, μέσω Σμόκοβου- Καρδίτσας - Τρικάλων . Θα έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και όριο ταχύτητας 120χλμ/ώρα. Στις 13 Μαρτίου θα γίνει ημερίδα για τον Ε 65 στο Δημαρχείο Τρικάλων με συμμετοχή της νομαρχίας, της ΤΕΔΚ και του ΤΕΕ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki